Se întoarce la PRIMĂRIE! Stăncescu Virginia(AUR) candideaza pentru funcția de primar al orașului Făurei: ”Sunt primarul care a adus apa în Făurei!”

Primar în mandatul 2008-2012 și viceprimar al orașului Făurei în ultimii opt ani, Stăncescu Virginia vine din nou în fața electoratului, de această dată, din partea Partidului AUR.

Un primar cu viziune și un ales local care și-a dat interesul pentru implementarea celor mai importante proiecte pentru orașul Făurei. Stăncescu este edilul care a adus apa în Făurei, dar și cel care a implementat cu succes proiecte cu finanțare europeană.

”Mă recomandă, în primul rând, ce am reușit să fac pentru orașul Făurei și pentru cetățenii orașului Făurei, în perioada cât am fost primar, 2008-2012. Am făcut extrem de multe lucruri, în acea perioadă. Dacă ar fi să vă dau doar câteva exemple, sunt primarul care am reusit să aduc în Făurei apa! Am avut foarte multe proiecte și am rezolvat foarte multe proiecte pe infrastructură, dar cel mai important lucru, pe care aș vrea să îl readuc în atenția cetățenilor mei este că am fost un primar cu viziune.

Pentru mine, din momentul în care am pus piciorul în Primărie, conștientă fiind că bugetul orașului este mic și nu voi reuși din acei bani să acopăr, sau să rezolv problemele cu care se confruntau la vremea respectivă, pentru mine, biblia mea era ghidul cu finanțările europene.

Într-un singur mandat am reușit să am, fie că am preluat, fie că le-am făcut eu sau le-am lăsat mai departe, nu mai puțin de 13 proiecte pe fonduri europene și fonduri guvernamentale.

Am reușit să fac un proiect, la vremea respectivă a fost singurul proiect câștigat pe Brăila, a fost proiectul GAL Câmpia de Vest a Brăilei, pe care l-am lansat in spate cu o finanțare de 3,2 milioane de euro(…)

Astăzi o spun cu toată mândria, fără să par a fi lipsită de modestie, este deja la a treia etapă de finanțare. Pe acel proiect au reușit să acceseze fonduri și sunt 30 de proiecte iar Primăria Făurei a reușit să monitorizeze video orașul, cu bani din acel proiect(…)”, a declarat viceprimarul Stăncescu Virginia.

Candidatul AUR la Primăria orașului Făurei nu vine cu promisiuni, ci cu realizări. Cu proiecte concrete care au adus un plus standardului de viață pentru locuitorii orașului.

”Am intrat în politică cu gândul să fac ceva și am lăsat în urma mea și sunt mândră de ce am reușit să fac.

Ca viceprimar, pot să vă spun că mi-am pus amprenta pe tot ce s-a făcut, în limita mandatului. La ora la care vorbim, Primăria are în implementare două proiecte cu finanțare europeană. Am depus și așteptăm cel de-al treilea proiect privind realizarea unei centrale eoliene, privind autoconsumul pe orașul Făurei.

Le cer votul pentru că în acest moment consider, și sper să vadă acest lucru și cetățenii orașului Făurei, că sunt omul care am demonstrat și cel mai potrivit să ocup la acest moment funcția de primar”, a declarat candidatul AUR la Primăria orașului Făurei, viceprimarul Stăncescu Virginia.

Express Your Reaction
Like
Love
Haha
Wow
Sad
Angry