Secretar de stat, la Ministerul Turismului, îl ATACĂ pe PREȘEDINTELE Camerei de Comerț, Industrie și Agricultură, a României!

  • Cătălin Canciu: ”Bunăstare doar pentru noi… adică pentru voi” – la adresa lui Mihai Daraban, președintele CCIR!
  • Canciu face mișto de firmele premiate în cadrul Galei ”Topul Firmelor Brăilene”
  • Același secretar de stat se plângea săptămâna trecută că Brăila nu a fost reprezentată la Târgul de Turism

Camera de Comerț, Industrie și Agricultură Brăila, a organizat joi, 17 noiembrie 2022, la Royal Events Ballrom ”Topul Firmelor Brăilene”. După ce imaginile de la Gală au ajuns în spațiul public, Cătălin Canciu – secretar de stat în Ministerul Turismului și Antreprenoriatului a fost printre primele persoane care au comentat asupra evenimentului: ”Din ciclul: În familie, alături de cei dragi. Bunăstare doar pentru noi… adică pentru voi”

În imaginile pe care Cătălin Canciu le-a distribuit, alături de acest comentariu, apare inclusiv președintele CCIR, Mihai Daraban, un apropiat al premierului Nicolae Ciucă.

PNL-istul Cătălin Canciu a fost numit secretar de stat la Ministerul Antreprenoriatului și Turismului, la finalul lunii august, pe locul ocupat de un alt PNL-ist brăilean, Florin Dobrescu, fost prefect și fost șef al Poliției Făurei.

Camera de Comerț și Industrie a României (CCIR) este membră a Camerei de Comerț Internaționale (ICC),  instituție de prestigiu pentru mediul de afaceri, având ca membri mii de companii de renume mondial, precum și Camere de Comerț din peste 130 de state.

În invitația pe care firmele nominalizate au primit-o, la acest eveniment, directorul CCIA Brăila, Ștefan Fusea, le promitea participanților un cadru festiv, cu un program artistic deosebit și înmânarea premiilor în fața reprezentanților mass-mediei locale.

Express Your Reaction
Like
Love
Haha
Wow
Sad
Angry