Situatie incredibila la Faurei: Consilier ales pe liste nu este lasat sa-si exercite mandatul!

Situatie incredibila la Faurei: Consilier ales pe liste nu este lasat sa-si exercite mandatul!

 

 

Se intampla in Faurei, judetul Braila: Un consilier local al Partidului National Liberal nu este lasat sa-si exercite mandatul, dupa ce locul a fost vacantat. Situatia persista de aproape jumatate de an, nici macar interventia prefectului judetului Braila nu i-a induplecat pe consilierii PSD sa ii acorde o sansa colegului lor.

Liberalii acuza ca primarul Voinea Ionel, impreuna cu consilierii PSD, incalca legea si drepturile omului, blocand intentionat un post vacant de consilier, care apartine liberalilor.

“Primarul este preocupat de foarte multe lucruri la Faurei. Pentru ca s-au facut asa de multe lucruri la Faurei, in ultima perioada, incat este cuprins de obligatiile pe care le are, in aceasta institutie mare, care este la Faurei”, a declarat ironic deputatul Vasile Varga.

 

 

Lasand gluma la o parte, liberalii au declarat ca sunt dispusi sa inainteze o plangere primarului din Faurei, dupa ce au realizat ca nici macar prefectul nu poate sa asigure respectarea legii intr-un oras atat de mic.

“Prefectul a trimis hartie catre el. El nu respecta nici ceea ce i-a trimis prefectul. El este stat in stat, la Faurei. Pana cand, o sa vedem”, a adaugat deputatul liberal.

Mai mult, din declaratiile liberalilor reiese faptul ca acel post de consilier nici macar nu a fost vacantat, fara sa se mai puna problema inlocuirii respectivei persoane, cu urmatoarea de pe lista.

 

Express Your Reaction
Like
Love
Haha
Wow
Sad
Angry