Soluții pentru descongestionarea traficului! Partidul Brăila Nouă propune asfaltarea străzilor din Lacu Dulce

Soluții pentru descongestionarea traficului! Partidul Brăila Nouă propune asfaltarea străzilor din Lacu Dulce

 

 

Descongestionarea traficului, din intersecțiile mari ale municipiului Brăila, presupune asfaltarea străzilor secundare care crează legături între arterele principale. Principala problemă semnalată de Gabriel Șerbănescu, membru al partidului Brăila Nouă, constă în degrevarea traficului din zona Barierei Călărașilor.

Nu pot să nu observ că există un blocaj, în fiecare zi, în Barieră. Practic, tot fluxul de mașini care circulă dinspre Buzăului, Viziru înspre centru și înapoi, la orele de vârf se blochează, în Barieră, se trece foarte greu(…) Numai prin asfaltarea acelor străzi s-ar mai devia puțin din trafic. Unul ar fi prin spate, prin Viziru, pe la fostul PIC, dar mai bine nu te duci pentru că-ți rupi mașina în două(…) Nu știu dacă ar fi posibil, pe faleză, să fie un drum care să te scoată tocmai în centru. În partea cealaltă, dincolo de cimitir(n.r. Sfântul Constantin), chiar dacă este bariera, dacă se asfaltează doar până în față la TUG și aceasta ar fi o rută, să te scoată în Rîmnicul Sărat”, a declarat Gabriel Șerbănescu, membru al partidului Brăila Nouă.

În ciuda faptului ca nici piatra cubică nu mai e la locul ei, șoferii se încumetă să aleagă ruta prin Lacu Dulce, pentru a scăpa de traficul din oraș.

 

 

 

Express Your Reaction
Like
Love
Haha
Wow
Sad
Angry