Soțul primăriței din Viziru, amendat de ITM cu suma de 60.000 de lei! Trei persoane au fost descoperite muncind fără forme legale!

Primarul comunei Viziru, Ana Cornelia Măcrineanu, ajunge iar în atenția opiniei publice după ce soțul ei a fost amendat de Inspectoratul Teritorial de Muncă Brăila.

Conform informațiilor furnizate de ITM Brăila, în data de 27 octombrie a fost efectuată o acțiune pe raza comunei Viziru, împreună cu efective ale Jandarmeriei Brăila, în urma căreia au fost identificate 3 persoane care prestau activitate fără a avea încheiate contracte individuale de muncă în formă scrisă, în beneficiul unui angajator, persoană fizică, care desfășoară activități de creștere a animalelor.

Conform surselor noastre ar fi vorba chiar despre soțul primarului comunei Viziru. Ana Cornelia Măcrineanu a anunțat de curând că intenționează să candideze din partea Partidului National Liberal la următoarele alegeri.

Primărița s-a lăsat fotografiată lângă șeful PNL Brăila, deputatul de la Cireșu, cel care a ținut prima pagină a ziarelor locale în urmă cu un an de zile, într-un scandal cu muncitori moldoveni angajați la negru pentru construirea unui depozit de cereale. Firma, la care lucrau moldovenii, SC PANGLAD CONS SRL, avea în plan construcția unui centru local de colectare a cerealelor în comuna Cireșu, localitatea Vultureni! SC PANGLAD CONS SRL a fost contractată de Cooperativa Agricolă Cireșu – AGRIPOP!

Ce dovadă mai bună că cin’ se-aseamănă se-adună?

Express Your Reaction
Like
Love
Haha
Wow
Sad
Angry