Sute de lalele pentru brăilence! Președintele TSD George Caranica a împărțit flori și gânduri bune doamnelor și domnișoarelor!

Organizația de Tineret a Partidului Social Democrat Brăila, în frunte cu președintele George Caranica, a împărțit astăzi sute de lalele, zâmbete și gânduri bune către doamnele și domnișoarele din Brăila, cu ocazia Zilei Internaționale a Femeii. La acțiune a participat și vicepreședintele HC Dunărea, Marian Neta, care i-a însoțit pe tineri.

La fel ca și în anii trecuți, Organizația de Tineret a Partidului Social Democrat a dorit să le reamintească doamnelor și domnișoarelor din Brăila de importanța pe care dumnealor o au în viața noastră, a tuturor. Le dorim o primăvară frumoasă și le asigurăm de sprijinul nostru necondiționat. În calitate de președinte al TSD am avut grijă ca organizația pe care o conduc să contribuie la formarea politică și profesională a tinerilor care au dorit să ni se alăture. Împreună am demonstrat că se poate și ne-am păstrat de-a lungul anilor prima poziție în topul filialelor care au contribuit la crearea unor generații de politicieni verticali și orientați spre nevoile cetățenilor municipiului și județului Brăila”, a declarat președintele TSD, George Caranica.

Express Your Reaction
Like
Love
Haha
Wow
Sad
Angry