Tabarac îi atacă pe Dragomir și Pucheanu! Președintele PNL vorbește de ”orgolii ieftine și fără sens”

Tabarac îi atacă pe Dragomir și Pucheanu! Președintele PNL vorbește de ”orgolii ieftine și fără sens”

 

 

S-au încins spiritele la Brăila, după declarațiile primarului municipiului Oradea, în care Ilie Bolojan sugera o alianță, ca cea din vest, între Brăila și Galați. Culmea este că orașe care sunt conduse de liberali, care teoretic nu au parte de sprijin guvernamental, reușesc să gasească un numitor comun și să demareze proiecte de maximă importanță pentru vestul țării.

Ei bine, Brăila și Galați, două orașe conduse de primari tineri, cu un sprijin electoral covârșitor, se împotmolesc în dispute stupide care țin de logistică, punând la îndoială orice intenție care stă la baza acestui obiectiv major.

Președintele Organizației Municipale PNL Brăila, Adrian Tabarac a comentat pe tema zonei metropolitane Brăila-Galați și a impotenței autorităților care conduc cele două municipii.

”Brăila – Galați, a doua mare aglomerare urbană după București, cu peste 450.000 de locuitori, unde s-ar putea atrage fonduri și dezvolta proiecte, rămâne din nou doar la stadiul de intenție, în ciuda declarațiilor și promisiunilor sforăitoare ale primarului PSD Marian Dragomir. De aproape doi ani s-a tot vorbit despre “de toate pentru toti”, un parc industrial, o zonă metropolitană, despre asocierea celor două municipii, care să reprezinte, împreună, un pol de dezvoltare locală. Acum, totul s-a împotmolit din nou în orgolii ieftine și fără sens. Deși ambele municipii sunt conduse de primari PSD, nu cad la înțelegere unde să fie stabilit sediul viitoarei Asociații ”Dunărea de Jos”. În timpul acesta, în Ardealul și așa aflat mult înaintea noastră, primarii PNL de la Oradea, Arad, Cluj-Napoca și Timișoara au semnat „Alianța Vestului”. Vor să atragă mai multe proiecte și fonduri, vor ca oamenii din orașele lor să aibă parte de locuri de muncă și mai bine plătite, de bunăstare și de un trai mai bun”, a declarat președintele Organizației Municipale a PNL Brăila, Adrian Tabarac.

Tabarac a atras atenția încă o dată asupra faptului că municipiile și județele din țară, care sunt conduse de liberali, reușesc, în ciuda culorii politice, să se dezvolte.

Pentru cine se mai îndoia de eficiența și deschiderea unei administrații liberale versus orgoliile și lipsa de viziune a PSD, exemplul Brăila-Galați, unde ar trebui să existe interese comune pentru relansarea zonei, vorbește de la sine!”, a explicat în final Adrian Tabarac.

 

 

Express Your Reaction
Like
Love
Haha
Wow
Sad
Angry