Tabarac: “O simpla investitie in autobuze nu rezolva problemele de la Braicar!”

Tabarac: “O simpla investitie in autobuze nu rezolva problemele de la Braicar!”

 

 

Liberalii au adus in discutie achizitionarea de autobuze electrice, proiect pe care PNL il revendica, pentru ca ei au propus la inceputul anului o astfel de achizitie. De partea cealalta, primarul Marian Dragomir spune ca liberalii ar fi vrut ca autobuzele sa fie achizitionate cu fonduri de la bugetul local.

Tabarac il acuza pe primar, de faptul ca proiectul i-ar fi fost pus pe tava de Ministerul Dezvoltarii, fara ca administratia locala sa miste un deget in acest sens.

“Singurul lucru bun, pe care l-a facut domnul primar, pentru ca Braila sa aiba autobuze electrice, este acela ca a semnat un proiect, gata venit de la Ministerul Dezvoltarii, pentru Braila(…) Dumnealui se lauda ca a gandit un proiect si ca in 20 de zile, Primaria a pus ‘la gata’ proiectul de achizitionare a acestor autobuze.(…) De la Bucuresti i-a fost spus: ia un proiect, semneaza-l si te bucuri si tu de o investitie, ca nu esti in stare sa-l faci, ca n-ai cum sa-l aprobi! Si dupa aceea iesim si ne laudam in presa, ca am gandit si am facut un mare lucru”, a relatat presedintele Organizatiei Municipale a PNL, Adrian Tabarac.

Liberalii au atras atentia asupra faptului ca investitiile, pe care administratia locala le face in mijloacele de transport in comun, nu rezolva problemele de la Braicar.

“Chiar sunt curios daca, in viziunea domnului primar, s-a gandit sa incheie un contract cu cei de la Electrica, pentru furnizarea de energie electrica la un alt pret, pentru ca seara pretul la energie este mult mai mic. Lucrurile acestea nu au fost expuse.(…) O simpla investitie in autobuze nu rezolva problemele de la Braicar”, a adaugat Tabarac.

 

 

Express Your Reaction
Like
Love
Haha
Wow
Sad
Angry