Tabarac și-a dat demisia din CLM: ”În ultima lună, răul cel mare s-a mutat în PNL Brăila!”

Adrian Tabarac și-a dat demisia din Consiliul Local Municipal, după ce a fost ”radiat” din PNL, așa cum anunța președintele partidului, Cătălin Boboc, în ultima conferință de presă. Din poziția de candidat independent la alegerile parlamentare Tabarac spune că va apăra spiritul PNL în fața unei conduceri care a uitat principiile liberale.

Dragi prieteni, astăzi mi-am dat demisia din funcția de consilier local. Am promis că o să candidez ca independent pentru o funcție de deputat și, după cum bine știți, nu fac compromisuri. Nu mă agăț de funcții, nu accept jumătăți de măsură. Prin înscrierea mea ca independent în cursa electorală, apăr spiritul PNL în fața unei conduceri locale care a uitat principiile și valorile liberale, spune Adrian Tabarac.

Fost președinte al Organizației Municipale a PNL Brăila, Tabarac aduce acuzații grave foștilor colegi și îi atacă inclusiv pe candidații la alegerile parlamentare. Încă din momentul în care și-a dat demisia din funcția de conducere, Tabarac a formulat o plângere penală după ce listele cu propunerile parlamentare ale PNL Brăila ar fi fost modificate.

Când am intrat în politică, în urmă cu opt ani, am făcut-o sătul de impostura PSD-istă pe care o vedeam zi de zi în Brăila. Am intrat convins că o organizație politică de dreapta poate lupta pentru a îndrepta răul. În mintea mea, PSD era răul cel mare: ei erau cei care călcau în picioare democrația, adevărul, justiția. Ei erau cei care țineau Brăila în subdezvoltare. În ultima lună, răul cel mare s-a mutat în PNL Brăila. Conducerea interimară a lui Cătălin Boboc, în fond gașca bătăușului de la Cireșu, a falsificat liste, a inventat cvorumuri inexistente, a început vânătoarea de infideli”, spune Tabarac.

Candidatul consideră că are puterea și sprijinul necesar pentru a intra într-o luptă cu al doilea cel mai mare partid politic din Brăila. Tabarac se bazează pe susținerea colegilor liberali care nu sunt de acord cu actuala conducere și nici cu candidații propuși de PNL la alegerile parlamentare.

Este și ceva bun în tot ce se întâmplă zilele acestea în PNL Brăila. Măștile cad și toți sforarii, toate găștile tenebroase își arată cumplitele fețe. Am mare încredere că, în final, o să fie bine. Oamenii cinstiți și capabili, oamenii care se vor lupta pentru a face țara asta un loc mai bun vor câștiga. Ca independenți, dacă nu se poate altfel, spune Adrian Tabarac.

Express Your Reaction
Like
Love
Haha
Wow
Sad
Angry