George Caranica i-a convins pe cei de la Viborg HK să vină la Brăila! Tripla câștigătoare de Liga Campionilor va juca două meciuri în Polivalentă!

Conducerea clubului Dunarea Braila, a reusit sa convinga cea mai titrata echipa din EHF European League, Viborg HK, sa dispute ambele meciuri din runda a III-a in Sala Polivalenta Danubius din Braila.

Meciurile vor avea loc in data de 21 si 22 noiembrie, iar televiziunile de profil vor transmite ambele partide.

Este o mare realizare pentru noi ca si club, dar si pentru orasul si Judetul Braila, ca am reusit sa aducem la noi o echipa cu un asemenea palmares, cum este Viborg. Ne pare nespus de rau ca vom juca din nou, doua meciuri foarte importante, cu sala goala insa, stim ca braileanii sunt alaturi de noi”, a declarat presedintele HC Dunarea Braila, Caranica George.

Pentru aceste doua manse, in Sala Polivalenta Danubius va fi instalata o suprafata de joc specifica, asa cum se cere in regulamentul Federatiei Europene de Handbal.

Sunt costuri suplimentare pentru aceste doua meciuri, comparativ cu cele disputate in runda precedenta, iar in faza grupelor, vom avea de respectat si alte conditii impuse de regulamentul EHF, care vor genera si acestea, costuri mult mai mari in ceea ce priveste organizarea.

Este o presiune destul de mare pe umerii nostri deoarece intalnim una dintre pretendentele la castigarea acestei competitii, dar consider ca echipa are timp suficient sa se pregateasca. Imi doresc sa vad echipa luptand pana in ultimul minut”, a precizat presedintele clubului.

Echipa Viborg se afla in acest moment pe locul 2 in clasament in Liga Daneza iar pentru ei urmeaza o perioada dificila cu jocuri importante, cu echipe puternice din campionatul intern, precum Randers, Odense sau Esjberg.

Pana la meciul cu danezele, HC Dunarea Braila va mai disputa o etapa din Liga Florilor MOL, in data de 11 noiembrie, la Bucuresti, impotriva echipei CS Minaur Baia Mare.