Trei brăileni, pe liste, la europarlamentare: Tudose, Bălănică și Tabarac!

Trei brăileni, pe liste, la europarlamentare: Tudose, Bălănică și Tabarac!

 

 

Brăila are trei candidați pe liste la alegerile europarlamentare din data de 26 mai.

Deputatul Mihai Tudose, din partea Partidului Pro România, ocupă poziția 3, fiind de altfel și singurul candidat, din Brăila, care are o șansă reală să meargă în Parlamentul European. Pe surse însă, singurul candidat care își dorește mandatul este Corina Crețu – Victor Ponta și Mihai Tudose, urmând să se retragă după câștigarea cursei electorale, făcând astfel loc celorlalți candidați de pe listă.

Din partea PSD, secretarul de stat Carmelia Bălănică ocupă poziția 17, loc care, deși nu este încurajator, va cere multă implicare și devotament din partea organizației brăilene, nevoită să o susțină. Tot la PSD Brăila, Mircea Florin ar putea prinde puțin peste un an de mandat în Camera Deputaților, în condițiile în care Mihai Tudose acceptă să plece în Parlamentul European.

Partidul Național Liberal l-a ales pe președintele Organizației Municipale, Adrian Tabarac, pentru poziția 40. Decizia a fost luată de la ”centru”, pentru că liberalii au dorit ca fiecare organizație județeană să aibă un candidat. O strategie bună, care nu numai că-i obligă pe membrii din teritoriu să se implice mai mult, dar ia și pulsul electoratului pentru viitoarele alegeri prezidențiale.  

 

Express Your Reaction
Like
Love
Haha
Wow
Sad
Angry