Tudose, despre căderea lui Cîțu: ”El a vrut să se ducă la congres pe cal, acum călărește în gol! Ghici ce? I-au furat calul!”

USR a anunțat astăzi, în propriile aplauze, că mâine miniștri își vor depune demisiile, destrămând astfel coaliția de guvernare. Secretarii de stat ai USR au rămas pe poziții, așteptând să fie demiși de către premier.

Într-o intervenție televizată, Mihai Tudose l-a ironizat pe Florin Cîțu, în contextul alegerilor interne din PNL care vor avea loc la congresul din data de 25 septembrie.  

”Acum moțiunea aceasta nu mai are sens pentru că Guvernul nu mai există. Parcursul constituțional îi dă dreptul(n.r. premierului) la un maxim de 45 de zile. Nu mai este o problemă de ”dacă”, ci doar de ”când”. El a vrut să se ducă la congres pe cal, acum călărește în gol! Ghici ce? I-au furat calul!”, a declarat europarlamentarul Mihai Tudose.

Vicepreședintele Partidului Social Democrat, europarlamentarul Mihai Tudose, a avut o intervenție la România TV unde a criticat mișcările atacurile celor de la AUR și USR, ca fiind îndreptate exclusiv către premier. Tudose spune că întreg guvernul trebuie să plece acasă.

”Moțiunea PSD-ului este de actualitate, așa cum a spus domnul președinte Ciolacu, ea se află la dispoziția celor din AUR și USR să o semneze, dar noi vrem să avem o discuție și despre întoarcerea la popor pentru că noi nu vrem să rezolvăm cearta dintre USR și PNL, sau dintre USR și Cîțu.

Moțiunea noastră are ca subiect critica întregului Guvern, nu numai a lui Cîțu, pe când moțiunea lor este exclusiv împotriva lui Cîțu, ca și când numai Cîțu a făcut nu știu ce și restul toți sunt virgine”, a declarat vicepreședintele PSD, europarlamentarul Mihai Tudose.

Express Your Reaction
Like
Love
Haha
Wow
Sad
Angry