Un alt primar de 10 și-a depus candidatura! De 20 de ani, Coman Stanca conduce comuna Vădeni, cu mână de fier! Urmează alți 4 ani!

Coman Stanca și-a depus astăzi candidatura, pentru al cincilea mandat consecutiv, la funcția de primar al comunei Vădeni. Din anul 2000, Coman nu a mai avut contracandidat pe măsură, deși mulți au încercat să intre în lupta electorală.

”Astăzi mi-am depus, în mod oficial, candidatura pentru un nou mandat de primar al comunei Vădeni.

Dragi locuitori ai satelor Vădeni, Pietroiu şi Baldovineşti, vă mărturisesc cu sinceritate că, pentru mine, a fost, este şi va fi o ONOARE să fiu primarul acestei comune, cu care mă mândresc şi pe care o consider ca făcând parte din familia mea.

În toţi aceşti ani, toată puterea mea de muncă şi toată dorinţa mea de a realiza lucruri durabile au fost puse în slujba binelui tuturor locuitorilor acestei comune. Am tras pentru Vădeni, pentru că Vădeniul este familia mea!

Ne aflăm pe drumul cel bun şi trebuie să continuăm împreună cu aceeaşi implicare, devotament şi responsabilitate. Vreau să încheiem cu bine proiectele începute şi să deschidem altele noi cu sprijinul domnului preşedinte al Consiliului Judeţean, Francisk Iulian Chiriac, care a fost mereu alături de noi şi ne-a acordat tot ajutorul de care am avut nevoie. Vreau să ne mândrim cu ceea ce am realizat până acum şi să facem şi mai mult pentru binele nostru şi al familiilor noastre. Cu experienţa mea şi sprijinul dumneavoastră vom reuşi să facem din Vădeni o comună model pentru judeţul Brăila!”, a declarat primarul comunei Vădeni, Coman Stanca, la depunerea candidaturii.

Între anii 2017-2019, comuna Vădeni a primit, prin contracte de asociere cu Consiliul Județean Brăila peste 950 de mii de lei, pentru proiectele inițiate de primarul Coman Stanca.

Astfel, cu ajutorul Consiliului Județean au fost amenajate gardurile cimitirelor, s-a construit un parc de joacă, au fost reabilitate grădinița și bilbioteca și s-a implementat un sistem de iluminat public eficient și modern.

Prin Programul Național de Dezvoltare Locală, guvernele PSD au alocat peste 18 milioane de lei pentru asfaltarea și modernizarea străzilor din localitățile Vădeni, Baldovinești și Pietroiu.

Tot prin PNDL II s-a construit și dotat grădinița cu program nornal din localitatea Baldovinești, pentru care comuna Vădeni a primit suma de 520,317 lei.

Nici în acest an primarul Coman Stanca nu are un contracandidat pe măsură. Urmează încă patru ani în care sperăm ca Vădeniul să înflorească și mai mult, iar fiecare locuitor să beneficieze de toate utilitățile și facilitățile necesare unui trai decent.

Express Your Reaction
Like
Love
Haha
Wow
Sad
Angry