Un medic veterinar pentru Primăria Măxineni! Postolache I.Daniel:”În viață trebuie să întorci binele primit și vreau să fac acest lucru pentru comunitatea mea!”

La doar 34 de ani, Postolache Ionuț Daniel este viceprimarul comunei Măxineni, medic veterinar și unul din antreprenorii care s-a implicat constant în dezvoltarea comunității din Măxineni.

După terminarea facultății, în 2011, am revenit în satul natal, cu entuziasmul oricărui tânăr de a face ceva util pentru comunitatea sa, de a demonstra că prin  multă muncă și determinare poți reuși să faci lucrurile pe care ți le propui. Așa am reușit să dezvolt afacerea familiei, în domeniul agriculturii și să-mi aduc astfel  aportul la implementarea unor noi standarde profesionale și de viață.

Toate acestea mă determină să spun că sunt un om împlinit în toate domeniile: mi-am întemeiat o familie frumoasă și sunt tatăl a două fetițe minunate, împreună cu familia mea avem o afacere prosperă și sunt în permanență preocupat de dezvoltarea comunității în care trăim”, spune candidatul USR-PLUS la Primăria Măxineni.

Ultimii doi ani, în care a fost viceprimar al comunei, l-au ajutat pe Ionuț Postolache să se familiarizeze cu administrația publică și să înțeleagă mai bine cum funcționează organismele care ajută la creșterea nivelului de trai a fiecărei comunități, în parte.

Aceste lcruri m-au motivat să mă implic în proiectele aflate în desfășurare, pentru a avea girul lucrului bine făcut, și am inițiat noi proiecte care să maximizeze șansele cetățenilor noștri la bunăstarea socială dorită și promovată de toate instituțiile statului. Astfel, am venit cu idei noi, constructive care să reducă cheltuielile financiare ale comunei în toate investițiile vizate și  am încercat să soluționez problemele tuturor cetățenilor cu care am intrat în contact, să răspund ”prezent” și să-i ajut pe cât de mult posibil. Tot în această perioadă am realizat că se pot face mult mai multe lucruri pentru comunitate, că avem nevoie de o administrație corectă, transparentă și îndreptată către oameni și nevoile lor, că e necesară o mai mare implicare atât a autorităților cât și  a cetățenilor, că nu este corect să cerem cetățenilor să își plătească datoriile către stat fără să îi asigurăm că au, în același timp, și drepturi.

M-am alăturat Alianței USR-PLUS atras de ideea unui  partid nou, care nu a avut ocazia să-și demonstreze capacitatea și care nu a fost părtaș la ”jaful”administrativ actual, un partid format din oameni onești și profesioniști, ce fac politică bazată pe integritate, competență și în interesul cetățenilor”, spune Postolache Ionuț Daniel, candidat la funcția de primar al Comunei Măxineni.

Tânărul antreprenor este convins de faptul că experiența lui profesională va reprezenta un atu pentru dezvoltarea comunei Măxineni, iar din poziția de primar își va putea valorifica toate calitățile: tinerețe, experiență, studii – pentru binele comunității din care face parte.

Am hotărât să candidez pentru funcția de primar al comunei Măxineni deoarece consider că cetățenii comunei Măxineni merită mai mult, merită o viață frumoasă și sigură, merită să fie ascultați și implicați în toate deciziile administrației locale și, nu în ultimul rând, cred că în viață trebuie să întorci binele primit și vreau să fac acest lucru pentru comunitatea care m-a forma ca OM.

Alături de echipa mea de consilieri, îmi doresc o schimbare majoră deoarece trebuie să dăm un restart administrativ care să conducă la clădirea unui viitor mai bun în comuna noastră, destinat generațiilor viitoare care trebuie să se mândrească cu moștenirea pe care noi, astăzi, suntem datori să le-o dăm”, spune Postolache.

Pe parcursul campaniei electorale, Postolache Ionuț Daniel, candidat din partea Aleanței USR-PLUS, va prezenta și programul de dezvoltare al comunei, cu care speră să câștige cât mai multe voturi și în final, cursa electorală.

Express Your Reaction
Like
Love
Haha
Wow
Sad
Angry