USR strânge semnături în Făurei!

USR strânge semnături în Făurei!

 

 

Campania USR, de strângere de semnături, pentru candidatura lui Dan Barna la președinția României, a ajuns și în Făurei. Președintele organizației județene, Cătălin Stancu, a făcut apel către susținătorii partidului să viziteze cortul de campanie, amplasat în fața Casei de Cultură a orașului Făurei.

Sunt tare mândru să vă anunț că avem filială USR la Făurei. O mare parte dintre voi mă cunoașteți, cei mai tineri poate nu. Sunt născut, crescut în Făurei și am locuit în oraș până în 1993, când am plecat în Brăila.

De 3 ani sunt președintele USR Brăila și încerc să ajut la schimbarea în bine a județului nostru. A venit vremea să facem ceva și pentru Făurei… Am facut un prim pas prin înființarea Filialei USR Făurei, filiala din care deja fac parte câțiva oameni buni, muncitori, respectați în comunitatea locală. Luna aceasta se va alege și conducerea filialei însă până atunci activitatea este coordonată de Nicu Irimia, pe care sunt convins că-l cunoașteți cu toții.

Aș mai vrea să vă anunț că în perioada asta strângem semnături pentru ca Dan Barna, președintele USR, să poată candida la alegerile prezidențiale ale României de anul acesta. Pentru asta am amplasat un cort de campanie în centrul orașului, în fața Casei de Cultură. Vă așteptăm să ne dați o semnătură!”, a declarat Cătălin Stancu, președintele USR Brăila.

 

Express Your Reaction
Like
Love
Haha
Wow
Sad
Angry