Valentina Turcoeanu: “Vrem să oferim Brăilei o clasă politică tânără, determinată, cu viziune și de cuvânt!”

Valentina Turcoeanu, este unul din tinerii  Partidului Social Democrat care candidează pentru prima dată la o funcție publică, cea de consilier județean.

”Tinerii au început să ocupe un loc central, atât în plan politic cât și administrativ. Este suflul acela nou care dublează experiența seniorilor. Și da, vrem să oferim Brăilei o clasă politică tânără, determinată, cu viziune și de cuvânt!”

După mai bine de 10 ani ca membru PSD  a luat decizia de a se implica mai mult în viața politică și administrativă a Brăilei, și a ales să candideze pentru funcția de consilier județean, alături de echipa PSD Brăila!

”#pentrubrailatuturor, proiectul lansat de PSD Brăila  este motivul pentru care am ales să mă alătur noii echipe de consilieri.  Este proiectul de care Brăila are nevoie, un proiect puternic, un proiect gândit pentru cetățeni”

Valentina Turcoeanu are 35 de ani, este absolventă a unei facultăti de jurnalism din București și masterandă în ”Management în administrație și servicii publice”. În prezent ocupă funcția de consilier.

”În plan profesional am activat atât în mediul privat cât și în cel administrativ, fapt ce îmi conferă încrederea și experiența necesară pentru a mă implica în dezvoltarea și promovarea județului Brăila”.

Consideră că Brăila are nevoie de investiții majore în zona de educație, sport și tineret dar și cultură și turism, pentru întărirea identității locale. Sunt domenii pe care candidata PSD declară că le va urmări îndeaproape și pe care le va susține și încuraja cu proiecte menite să asigure o dezvoltare unitară a județului, cu o implicare preponderent a tinerilor.

”Interesele, preocupările și nevoile persoanelor tinere din comunitatea brăileană  sunt o prioritate în planificarea, elaborarea și implementarea strategiei locale pentru perioada 2020-2024.  Identificarea și ierarhizarea lor, în schimb, presupune un efort conjugat. Iar pentru asta ne dorim și sperăm să avem alături de noi toți cetățenii. ”

Express Your Reaction
Like
Love
Haha
Wow
Sad
Angry