Vasile Varga, mesaj dur către Tabarac: ”Mi-e rușine de rușinea ta, tinere trubadur politic…!”

O tânără speranța eșuată, manevrată de păpușari ce-i suflă în cască, minte cu nerușinare că aș avea o pensie uriașă‼️”, spune deputatul Vasile Varga, într-o postare pe Facebook, despre candidatul independent Adrian Tabarac.

La Brăila, războiul electoral nu se mai poartă între cele două mari partide politice PSD și PNL. Liberalii s-au găsit atacați din interior, chiar de fostul președinte al Organizației Municipale, care a ales să candideze independent.

Startegia politică adoptată de Adrian Tabarac nu a fost pe placul liberalilor care au investit în formarea partidului și în candidații propuși pentru alegerile parlamentare.

Există unii care nu înțeleg că o campanie electorală vine și pleacă și că viața nu poate fi trăită fără principii, fără valori, fără coloană vertebrală. S-a găsit un trubadur, un om pe care l-am susținut în activitatea lui politică la PNL, să spună despre mine tot ce păpușarii i-au suflat în cască.

A culminat cu o minciună nerușinată: cum că aș avea o pensie uriașă! Este atât de mare suma, că nimeni nu îl crede și mi-e pur și simplu rușine de rușinea lui! Dacă ar avea-o!

Poate înțelege ceva această tânără speranță eșuată în marea de interese și orgolii: sunt inițiator al legii de tăiere a pensiilor speciale, o lege pe care noi, liberalii, ne batem să o impunem în parlament, iar PSD a ținut-o prin sertare!

Trubadurul politicii brăilene nu a priceput că oamenii s-au săturat de astfel de mizerii și dispute, care nu aduc soluții la problemele lor de fiecare zi. Eu sunt convins că, pe 6 decembrie, brăilenii vor sancționa aceste derapaje, a declarat deputatul liberal Vasile Varga.

Liberalii au convingerea că pe 6 decembrie brăilenii vor vota cu Partidul Național Liberal și cu candidații pe care îi propun să reprezinte interesele Brăilei în Parlamentul României.

Express Your Reaction
Like
Love
Haha
Wow
Sad
Angry