Ilan Laufer: ”PRO România garantează un Sprijin Economic de Criză pentru firmele românești mici și mijlocii!”

Fostul ministru pentru Mediul de Afaceri, Ilan Laufer, în vârstă de 37 de ani, este primul pe lista de candidaţi pentru Camera Deputaţilor ai Pro România filiala Brăila. Laufer a vorbit despre măsurile planului anticriză pe care le propune viitorul Guvern Ponta.

Venim cu un plan anticriză și cu măsuri concrete care să permită afacerilor mici și mijlocii (IMM-uri) să își continue activitatea și să își păstreze locurile de muncă. Vom deschide toate afacerile închise de măsurile aberante ale Guvernului PNL!

Dacă nu sprijinim companiile românești, acestea vor ajunge-n faliment sau vor fi cumpărate de investitori străini. Trebuie să protejăm economia autohtonă cu măsuri care să asigure continuitatea producției și securitatea locurilor de muncă.

Propunem Sprijinul Economic de Criză pentru IMM-uri, cu:

– Reduceri de TVA

– Anularea unor obligații fiscale

– Ajutor pentru chirii

– Prorogarea ratelor bancare

– Redeschiderea afacerilor

– Acordarea de granturi

– Eficientizarea IMM Invest

PROmisiunea ieșirii din criză începe pe 6 decembrie, cu ProRomânia și Victor Ponta – Prim Ministru!”, spune Ilan Laufer, candidatul care deschide lista la Camera Deputaților din partea ProRomânia Brăila.

Laufer a fost secretar de stat în Ministerul pentru Mediul de Afaceri, Comerţ şi Antreprenoriat, fiind responsabil pentru Programul “Start-up Nation Romania”.

Express Your Reaction
Like
Love
Haha
Wow
Sad
Angry