Victor Ponta anunță formarea ”Alianței Anti Dragnea”! Se pare că din AAD fac parte și social democrați

Victor Ponta anunță formarea ”Alianței Anti Dragnea”! Se pare că din AAD fac parte și social democrați

 

 

Proiectul Legii Pensiilor a ajuns la Camera Deputaților spre dezbatere și aprobare, după cum anunță Victor Ponta, precizând că deputații PRO România au depus un amendament esențial care forțează actuala guvernare să mărească pensiile de la 1 ianuarie.

”AAD(Alianța Anti Dragnea) s-a format ad-hoc în Camera Deputaților din reprezentanții PRO România, deputații PSD și de la minorități care însă nu sunt de acord cu abuzurile lui Dragnea și din deputații Partidelor de Opoziție! AAD poate acum să obțină un mare succes pentru toți pensionarii în lupta cu Guvernul actual.

În acest scop deputații PRO România au depus un amendament esențial: toate prevederile legii privind măririle de pensii trebuie să intre în vigoare la 1 Ianuarie 2019!

  1. Dacă există bani la Buget pentru măririle promise de Guvern atunci trebuie dați imediat – părinții si bunicii noștri au dreptul să primească imediat pensii mai mari care să compenseze inflația și creșterile uriașe de prețuri
  2. Dacă nu există bani în Buget în 2019 atunci cu siguranță nu au cum să existe nici în 2021(cum au promis după alegeri) Nu trebuie să acceptăm ca parinții și bunicii noștri să fie mințiți și manipulați de o gașcă de hoți ticaloși.
  3. Mâine Guvernul va da o Ordonanță de Urgență prin care amână intrarea în vigoare a tuturor măririlor și beneficiilor acordate prin legi adoptate în 2017 și în 2018! Dacă vor să adopte și legea pensiilor “pe hârtie” doar ca să mintă oamenii și să îi amâne intrarea în vigoare deputații AAD trebuie să se opună!

Acum AAD are posibilitatea să facă ceva concret(nu doar critică și luptă politică). Să adopte la Legea Pensiilor acest amendament care să sprijine toți pensionarii din România și să demaște minciunile îngrozitoare ale Guvernului Dragnea – Dăncilă!”, a declarat Victor Ponta.

 

Express Your Reaction
Like
Love
Haha
Wow
Sad
Angry