Adrian Tabarac: ”O foarte mare parte a populației nu a ieșit la vot din vina noastră! Nu este nimeni altcineva vinovat”

Adrian Tabarac: ”O foarte mare parte a populației nu a ieșit la vot din vina noastră! Nu este nimeni altcineva vinovat”

 

 

Liderul Organizației Municipale a PNL Brăila a vorbit în cadrul unei emisiuni televizate de relația dintre consilierii liberali și șefii administrației locale. Adrian Tabarac a punctat foarte bine faptul că majoritatea din cele două consilii este decisă să neutralizeze orice proiect care vine din sfera liberală, indiferent de natura sau importanța lui, pentru societate.

Ambii(n.r. primarul și președintele CJ) nu înțeleg că rolul opoziției nu este acela de a critica ci atunci când vin cu proiecte concrete, care indirect îi ajută și pe dumnealor, pentru că fac ceva pentru municipiul și pentru județul nostru. Dacă dumneavoastră aveți o problemă, și vreți să fie rezolvată, nu trebuie să vină din partea Partidului Național Liberal. Simplul fapt, că un partid a găsit o soluție, vine cu un proiect, dorește să îmbunătățească cu ceva viața, în municipiul Brăila și în județ, este suficient pentru a fi catalogat ca ilegal, incorect, imoral”, a declarat președintele Organizației Municipale a PNL Brăila, Adrian Tabarac.

În ceea ce privește viitoarele alegeri, Tabarac a declarat că cel puțin pentru europarlamentare, PNL va merge pe o listă proprie. Mai departe, liberalul a recunoscut ca toate partidele de dreapta ar trebui sa se unească pentru a înlătura guvernarea PSD.

Pentru alegerile europarlamentare noi se asumăm o listă proprie. Fiecare partid are electoratul lui, însă este important ca toți cei de pe dreapta, care oarecum gândim 90% în aceeași direcție să ne unim și să nu ne cramponăm în nimicurile unor negocieri. Cred că dreapta poate conduce România și a demonstrat-o de-a lungul istoriei, pentru că partidele de dreapta, atunci când se unesc, pot conduce țara bine”, a explicat Adrian Tabarac.

Președintele Organizației Municipale a PNL Brăila a recunoscut că lipsa electoratului la urne este o problemă cauzată de politicienii care nu știu să-i motiveze pe cetățeni, acesta fiind și motivul pentru care partidele de dreapta nu reușesc să aibă majoritate.

Părerea mea personală este că fiecare partid ar trebui să-și coaguleze întregul electorat, să ne motivăm electoratul să iasă la vot și să ne voteze. Pentru că o foarte mare parte a populației nu a ieșit la vot din vina noastră! Nu este nimeni altcineva vinovat. Noi suntem vinovați pentru că nu am știut cum să comunicăm și mă refer aici la politicienii de rând, pentru că noi suntem cei care trebuie să convingem oamenii să iasă la vot. Dacă vom convinge electoratul, atunci, cu siguranță PSD nu va mai avea majoritate”, a atras atenția liberalul.

 

Express Your Reaction
Like
Love
Haha
Wow
Sad
Angry