Viorel Botea: ”Partidul Mișcarea Populară Brăila va munci în continuare pentru brăileni!”

PMP a ratat intrarea în Senat pentru aproximativ 3400 de voturi, iar la Camera Deputaților pentru aproximativ 10.000 de voturi.

Alegerile au luat sfârșit, brăilenii și-au ales parlamentarii. Deși am avut un procent bun, Partidul Mișcarea Populară Brăila nu are parlamentari, deoarece la nivel național, PMP nu a atins cu o sutime pragul de intrare în Parlament. Vreau să mulțumesc brăilenilor pentru votul acordat și să-i asigur că Partidul Mișcarea Populară Brăila va munci în continuare pentru brăileni. Ne vom reorganiza la nivel local și vom pune umărul la reconstrucția Partidul Mișcarea Populară pentru a-l readuce în Parlament. Avem o echipă valoroasă de oameni care vor relansa PMP pentru a reuși împreună să implementăm proiectele și aspirațiile pe care ni le dorim. Proiectul PMP merge mai departe!” spune președintele PMP Brăila, consilierul județean Viorel Botea.

La Brăila, PMP a obținut 3989 voturi la Senat, reprezentând 4,88%, iar la Camera Deputaților a obținut 4172 voturi, reprezentând 5,09%.

Express Your Reaction
Like
Love
Haha
Wow
Sad
Angry