Viorel Botea:”Propunerile noastre legislative vor aduce un plus valoare programului de guvernare al Partidului Mișcarea Populară”

În cadrul conferinței de presă, la care a participat și președintele PMP, Eugen Tomac, candidatul la alegerile parlamentare, Viorel Botea, a vorbit despre proiectele pe care le propune organizația de la Brăila. Botea consideră că indiferent dacă va câștiga sau nu un fotoliu în Parlamentul României, proiectele propuse de organizația pe care o conduce vor aduce un plus valoare programului de guvernare.

Indiferent dacă noi vom obține sau nu vom obține un mandat, epntru că nu știm în momentul de față, poate nu vor veni oamenii la vot, dar noi îl rugăm pe domnul președinte Tomac să sprijine cele două inițiative legislative vis-a vis de educație, și mă refer la educație pe digitalizare, și vis-a-vis de mediu, pentru că aceste două elemente legislative pot da un plus de valoare programului de guvernare al Partidului Mișcarea Populară”, a declarat președintele PMP Brăila, Viorel Botea.

Prezent la conferință, președintele PMP, Eugen Tomac, a atras atenția asupra calităților pe care le îndeplinesc candidații propuși de organizația din Brăila.

Noi propunem o echipă de oameni care au făcut performanță în domeniile în care își desfășoară activitatea. Sunt oameni care odată ajunși în Parlament din prima zi știu ce au de făcut. Sunt foarte mulți băgători de seamă în politică, oameni care nu au făcut performanță în niciun domeniu, dar sunt bazați pe liste și ajung în Parlament, unde dorm, la propriu. Nu fac nimic pentru comunitate și pentru societate. Echipa noastră este formată din oameni care știu ce au de făcut. Sunt convins că experiența lor este extrem de utilă în Parlament”, a declarat președintele PMP, europarlamentarul Eugen Tomac.

Express Your Reaction
Like
Love
Haha
Wow
Sad
Angry