A.Ionita: “Dar chiar au fost penibili! Sa ceri o ambulanta in fiecare comuna, cand tu nu ai ambulante in marile orase!”

A.Ionita: “Dar chiar au fost penibili! Sa ceri o ambulanta in fiecare comuna, cand tu nu ai ambulante in marile orase!”

 

 

 

Deputatul PNL, Antoneta Ionita s-a declarat dezamagita, in cadrul ultimei conferinte de presa, de faptul ca nu s-au respectat promisiunile programului de guvernare. Ionita a atras atentia asupra faptului ca nici macar la nivel de resedinta de judet nu exista un parc auto, care sa satisfaca 100% nevoile medicale ale cetatenilor.

“La Braila, stiti foarte bine situatia parcului de abmulante este dezastruoasa. In urma cu o luna am adresat o intrebare catre doamna ministru al Sanatatii, raspunsul l-am primit zilele acestea. Din acel program de guvernare in care se promitea o ambulanta in fiecare comuna, pot sa va spun ca mai avem foarte mult de asteptat. In toata tara, nu vorbesc aici numai de Braila. Situatia ambulantelor cred ca o sa fie readusa in discutie in urmatorul lor program de guvernare, dar chiar au fost penibili. Sa ceri o ambulanta in fiecare comuna, cand tu nu ai ambulante in marile orase, in municipiile resedinta de judet”, a atras atentia deputatul liberal Antoneta Ionita.

Raspunsul primit din partea ministerului nu a fost pe placul deputatului liberal, Ionita acuzand faptul ca sistemul sanitar mai are cale lunga de strabatut, pana va reveni cel putin la linia de plutire.

 

 

 

Express Your Reaction
Like
Love
Haha
Wow
Sad
Angry