Dragomir atrage atentia: “Nu au platit pentru folosirea stadionului, dar atunci utilitatile trebuie sa le plateasca!”

Dragomir atrage atentia: “Nu au platit pentru folosirea stadionului, dar atunci utilitatile trebuie sa le plateasca!”

 

In ceea ce priveste irigarea Stadionului Municipal, se pare ca singura solutie este ca Dacia Unirea sa-si plateasca in continuare apa pe care o consuma, la acelasi pret.

“Putul forat este, sa spunem asa, o procedura complicata din punct de vedere al avizarii de catre Apele Romane si oricum apa dintr-un put forat tot trebuie platita la Apele Romane. Eu cred ca acolo, cei care incheie contractul si administreaza din punct de vedere sportiv baza trebuie sa aiba un contract si un apometru si sa plateasca apa pe care o consuma. Stiti si dumneavoastra ca nu au platit pentru folosirea stadionului, dar atunci utilitatile trebuie sa le plateasca”, a declarat primarul municipiului Braila, Marian Dragomir.

 

 

Brailenii care au vazut imaginile cu cosmetizarea Stadionului Municipal au sesizat faptul ca unele scaune, care erau rupte si numai puteau fi folosite, au fost inlaturate. In ciuda faptului ca voluntarii au colaborat cu Seroplant si SUPAGL, nu au anuntat intentia pe care o au in legatura cu inlaturarea scaunelor rupte. De aici, o actiune care s-a vrut a fi demna de urmat putea lua o alta forma, in special daca scaunele erau efectiv aruncate, deoarece ele se afla in inventarul SUPAGL. In final, presedintele clubului ne-a asigurat de faptul ca aceste scaune vor fi predate serviciului, iar pe Municipal vor fi montate alte scaune, care se pare ca sunt donate de Stadionul Steaua, care urmeaza sa fie demolat si reconstruit de la zero.

 

 

Tot brailenii au fost cei care ne-au semnalat faptul ca la aceasta actiune nu a participat niciun fotbalist, lucru care i-a nemultumit pe multi dintre cei care poate ar fi dat o mana de ajutor, daca vedeau un semn de bunavointa si din partea celor care profita cel mai mult de pe urma voluntarilor.

La actiune au participat si societatile ECO SA si RER Braila, care s-au ocupat de colectarea deseurilor rezultate in urma defrisarilor si a cosmetizarii stadionului.

Express Your Reaction
Like
Love
Haha
Wow
Sad
Angry