INCREDIBIL! Delia Râșnoveanu încă se mai gândește la demisie, după ce președintele CJ i-a cerut să plece acasă: ”Personalul medical și-a făcut datoria!”

Managerul Spitalului Clinic Județean din Brăila, Delia Râșnoveanu, nu vrea să iasă la pensie ca un medic epidemiolog respectabil, ci ca cel mai incompetent manager pe care l-a avut vreodată unitatea spitalicească.

Întrebată ieri de către jurnaliști cine poartă vina în cazul lui Victoraș Grozavu, pacientul găsit mort, în pijamale și desculț, la câțiva metri de spital, Delia Râșnoveanu a declarat:

”Cadrele medicale au supravegheat pacientul toată noaptea pentru că avea niște probleme respiratorii. Faptul că dânsul a plecat fără să fie văzut… îmi e greu să spun exact. Într-adevăr, firma de pază trebuia să aibă om de pază la poartă.

La momentul de față doar firma de pază pot să consider că e responsabilă. Personalul medical și-a făcut datoria. Oricum, contractul cu firma de pază e pe final și urmează să facem o nouă licitație”.

Cazul pacientului Victoraș Grozavu poate fi o excepție, ținând cont de circumstanțele în care acesta și-a pierdut viața. Însă lipsa de empatie, atitudinea cadrelor medicale, inclusiv în situația în care se caută vinovați, lipsa unor proceduri clare sau ignorarea celor care există, sunt doar câteva dintre sutele de sesizări pe care brăilenii le fac pe rețelele de socializare, dar și la redacțiile locale. Pentru toate aceste lucruri MANAGERUL Delia Râșnoveanu TREBUIE să plece acasă!

Dacă situația pacientului Victoraș Grozavu nu ajungea în atenția jurnaliștilor, probabil că nimeni nu ar fi răspuns în fața acuzațiilor de ucidere din culpă și neglijență în serviciu.

Express Your Reaction
Like
Love
Haha
Wow
Sad
Angry