Lucrări de stomatologie cu plata în rate! Acum și în Brăila!

Cu toții știm că o dantură perfectă nu ne ajută doar atunci când zâmbim. O dantură sănătoasă înseamnă o digestie sănătoasă, putând evita astfel alte probleme de sănătate care ar putea apărea în timp.

Pentru a avea o dantură perfectă nu este neapărat să investești foarte mulți bani, prevenția dentară fiind cea mai ieftină soluție pentru un zâmbet de invidiat. Cu cât aștepți mai mult până mergi la medicul stomatolog, cu atât vei avea mai mult de suferit. Problemele dentare sunt inevitabile atunci când vizitele la medicul dentist sunt neglijate, afecțiunile dentare ajunse în stadii avansate vor fi mult mai dificil de rezolvat și mult mai costisitoare.

De cele mai multe ori, pacienții aleg să treacă ușa stomatologului atunci când apare durerea. Doar că durerea nu ține cont de veniturile pe care le aveți la acel moment.

Pentru a veni în ajutorul brăilenilor, TBIPAY oferă pachete de creditare, în funcție de dorințele pacienților, cu o dobândă de 9%/an, pentru servicii stomatologice. Ce trebuie să facă un brăilean pentru a beneficia de aceste servicii în rate?

În primul rând, pacientul trebuie să se programeze pentru o consultație unde, împreună cu medicul stomatolog, se stabilesc care sunt nevoile și ce trebuie tratat. Medicul va întocmi un plan de tratament. În planul de tratamet sunt trecute manoperele necesare cât și costurile aferente. După acceptul pacientului întocmim factura bazată pe acest plan de tratament. Factura urmează să fie achitată în rate, conform contractului cu creditorul. Cabinetul stomatologic primește banii de la finanțator, iar pacientul își plătește ratele aferente contractului către TBIPAY. Analiza unei solicitări durează maxim două ore. După ce primim acordul băncii, asupra solicitării făcute de client, se pot demara procedurile medicale”, a declarat Rodica Drăgan – TBI Ambasador Brăila.

TBIPAY vă oferă sprijinul unui consultant financiar profesionist, care vă va ajuta să alegeți cea mai bună metodă de finanțare, în funcție de situația financiară și veniturile dumneavoastră lunare.

Finanțarea se poate obține în 2 ore cu un minim efort din partea pacientului. Tratamentele pot fi achitate în maxim 60 de rate iar pacientul se va putea bucura încă din prima zi de serviciile stomatologice necesare.

O altă condiție, pentru a beneficia de servicii stomatologice în rate avantajoase, este ca pacientul să aleagă un cabinet care are contract cu un creditor. Până la acest moment doar două clinici stomatologice din Brăila oferă servicii medicale în rate prin TBIPAY: Dento Lovely Smile și Clinica Stomatologica Phixsius.

Express Your Reaction
Like
Love
Haha
Wow
Sad
Angry