Secția ATI are aviz ISU! Autorizația va fi emisă după ce se vor termina lucrările la restul pavilioanelor!

Președintele Consiliului Județean Brăila a clarificat astăzi situația cu privire la avizele si autorizațiile pe care ISU trebuie să le dea Spitalului Județean.

Secția ATI, în care se află pacienții testați pozitiv cu noul coronavirus, are aviz ISU însă autorizația va fi emisă la finalizarea întregului circuit care cuprinde și pavilioanele care sunt acum în diferite stadii de modernizare.

ATI-ul are aviz, este o clădire dată în 2017 și ținând cont că mai sunt câteva lucrări la celelalte corpuri vom depune autorizarea în scurt timp. Au fost și mai sunt lurări de făcut în continuare. Avem proiect european pe corpul de legătură care face parte din Unitatea de Primiri Urgențe. Avem lucrări la subsolul celorlalte clădiri care fac legătura cu corpul ATI: C3, C4, C5, C6, C7. Suntem în faza de documentare și partea de proiectare la corpul mare de clădire al Spitalului Județean, unde nu necesită în momentul de față autorizare dar, prin certificatul de urbanism și autorizația de construcție, o să trebuiască să autorizăm din nou și acest corp de clădire.

Trebuie cuplate toate lucrările din pavilioanele în care se lucrează, înainte de a cere autorizarea, a spus președintele Consiliului Județean, Iulian Chiriac.

Express Your Reaction
Like
Love
Haha
Wow
Sad
Angry