Boboc îi cere explicații primarului Dragomir: ”Să iasă să ne spună ce e de făcut ca să nu riscăm să ne închidem de tot și să bubuim spitalele!”

Președintele interimar al PNL Brăila, Cătălin Boboc, a vorbit astăzi, în cadrul unei conferințe de presă, despre responsabilitățile primarului în pandemie. Boboc consideră că primarul ar trebui să gestioneze mult mai bine situația și să le explice brăilenilor care sunt pașii de urmat pentru a ne păstra sănătatea.

Liderul liberalilor a fost deranjat de o declarație făcută de primar, pentru Jurnalul de Brăila, în care edilul își manifesta îngrijorarea față de un angajat PNL, care deși se pare că este bolnav, a fost trimis la Primărie pentru a cere o serie de documente.

Îl rog pe domnul primar să spună brăilenilor ce este de făcut în această situație și este o invitație publică. Să iasă să ne spună ce e de făcut, care sunt pașii, care sunt măsurile în municipiul Brăila, ca să nu riscăm să ne închidem de tot și să nu riscăm să bubuim spitalele. Îl mai invit să ne spună care sunt măsurile pe care le-a luat dumnealui la Evidența Populației, la Direcția de Taxe și Iompozite, la contabilitate și în alte structuri ale Primăriei în care sunt brăileni pozitivi. Să ne spună lucrurile astea, care sunt de impact pentru fiecare brăilean, pentru fiecare cetățean, ce intră în contact cu administrația publică locală. Abia după aceea, dacă îi mai rămâne puțin timp, să moară de grija altora.

Ca edil, ocupă-te în primul rând de brăileni, de sănătatea brăilenilor, de tot ce înseamnă gestionarea acestei crize, la nivelul municipiului Brăila!”, a declarat președintele PNL Cătălin Boboc.

Express Your Reaction
Like
Love
Haha
Wow
Sad
Angry