32 de persoane cu dizabilități la Bursa locurilor de muncă

32 de persoane cu dizabilități la Bursa locurilor de muncă

 

 

În fiecare an, la data de 3 decembrie, este marcată “Ziua internaţională a persoanelor cu dizabilităţi”, cu scopul de a promova şi implementa programele destinate îmbunătăţirii condiţiilor de viaţă pentru aceste categorii sociale defavorizate.

Agenţia Judeţeană pentru Ocuparea Forţei de Muncă Brăila în parteneriat cu Direcția Generală de Asistență Socială și Protecția Copilului Brăila a organizat, luni, 3 decembrie 2018, începând cu ora 12.00, “Bursa locurilor de muncă pentru persoanele cu dizabilităţi”, ce a avut loc la sediul A.J.O.F.M. Brăila, din b-dul Dorobanţilor, nr.603-605.

La acest eveniment au participat 8 angajatori cu peste 44 locuri de muncă vacante, în următoarele domenii de activitate: fabricarea articolelor de îmbrăcăminte; fabricarea utilajelor pentru extracție și construcții; prelucrarea datelor, administrarea paginilor web și activități conexe; captarea, tratarea și distribuția apei; fabricarea pâinii; fabricarea prăjiturilor și a produselor proaspete de patiserie; comerț.

Principalele locuri de munca vacante au fost în următoarele meserii/ocupații: operator calculator electronic și rețele; confecționer asamblor articole din textile; strungar universal; sudor; instalator apă canal; izolator hidrofug; zugrav; muncitor necalificat în industria confecțiilor; ambalator manual; spălător vehicule; muncitor necalificat în metalurgie.

La bursă au participat 43 persoane interesate de oferta de locuri de muncă, dintre care 32 persoane cu dizabilități.

Persoanele participante au primit materiale informative privind serviciile oferite de AJOFM Brăila solicitanților de loc de muncă (pliante, broșuri, model CV EUROPASS).

Express Your Reaction
Like
Love
Haha
Wow
Sad
Angry