Șeful Poliției a plecat în concediu când trebuia să dea raportul! ATOP somat de CJ să-l tragă de ”glugă” pe șeful IPJ!

Șeful Poliției a plecat în concediu când trebuia să dea raportul! ATOP somat de CJ să-l tragă de ”glugă” pe șeful IPJ!

 

 

Șeful Poliției din Brăila a considerat că nu este necesar să răspundă în fața consilierilor pentru ultimele evenimente nefericite care s-au petrecut. Adrian Glugă era plecat în concediu când consilierii județeani au luat act de informarea Inspectoratului de Poliție al Județului Brăila, fără ca în sala de ședințe să fie prezent măcar un reprezentant al instituției chemate la raport.

Cel mai mult mă deranjează faptul că noi, ca brăileni, sau cel puțin eu, nu mă simt în sigurantă pe străzile Brăilei. Suntem vedete naționale, suntem campioni la făcut buzunare cu cuțitul, la omorât oameni, la împușcat. Am ajuns în momentul ăsta, mai rău ca la începutul anilor ’90. Dacă ne uităm în acel raport ar trebui să aplaudăm Poliția, mai ceva ca Jandarmeria, dar nu este așa! Suntem oameni care locuim în orașul ăsta și nu este deloc cum se prezintă în raport”, a declarat consilierul județean al PNL Marian Sîrbu.

Liberalul a atras atenția asupra faptului că dotările Inspactoratului de Poliție al Județului Brăila ar trebui să-i determine pe oamenii legii la rezultate mult mai notabile, decât acțiunile de prevenție care înfloresc rapoartele de activitate ale instituției.

Președintele Consiliului Județean nu numai că a fost de acord cu consilierul liberal Marian Sîrbu, dar a și dispus ca ATOP să-l cheme la discuții pe șeful Poliției pentru a găsi o soluție vis-a-vis de ultimele evenimente produse în Brăila.

Sunt de acord cu dumneavoastră, chiar o să-l întreb în scris de ce nu a trimis un adjunct la această şedinţă pentru a prezenta informarea. Lucrul acesta mă deranjează şi pe mine. (…) Rog ATOP (Autoritatea Teritorială de Ordine Publică) să se întâlnească într-o şedinţă cât mai repede, în care să fie convocat şi domnul Glugă, şedinţă în care să analizaţi ultimele evenimente şi să trasaţi un plan rapid de acţiuni astfel încât să ajungem la diminuarea numărului de astfel de evenimente”, a declarat președintele Iulian Chiriac.

Express Your Reaction
Like
Love
Haha
Wow
Sad
Angry