A.Tabarac: “Am venit cu o propunere in Consiliul Local pentru a da drumul accesului la strand, cu un tarif de 5 lei pe zi”

A.Tabarac: “Am venit cu o propunere in Consiliul Local pentru a da drumul accesului la strand, cu un tarif de 5 lei pe zi”

 

 

Liberalii considera ca au gasit solutia pentru a redeschide strandul si in aceasta vara. Acestia considera ca Serviciul de Utilitate Publica de Administrare si Gospodarire Locala ar putea prelua si aceasta activitate, in folosul tinerilor braileni.

“Noi am venit cu o solutie. De ce nu se ocupa SUPAGL de partea de strand, fara alimentatie publica, doar strandul propriu-zis. Sa dea drumul strandului sa functioneze, astfel incat toti tinerii, sa poata avea intr-un oras la Dunare, un loc sigur unde se pot relaxa si scalda. Poate parea un lucru minor, tinand cont de faptul ca este o activitate sezoniera. Toate aceste lucruri tin tot de gospodarirea orasului si de modul in care acest oras prinde viata”, a declarat consilierul liberal Adrian Tabarac.

 

 

In ciuda faptului ca la strand va fi nevoie de o expertiza tehnica, care sa constate daca bazinul mai poate fi folosit, sau daca sunt functionale toate elementele care asigura alimentarea, filtrarea sau eliminarea apei, liberalii au decis sa vina in Consiliu cu o propunere de stabilire  a pretului la strand, care este nefunctional la momentul actual.

In plus, trebuie sa tinem cont de faptul ca strandul nu inseamna numai bazinul in care inoti. Vorbim de spatiile de relaxare care trebuiesc reamenajate, de toalete, vestiare si unele cheltuieli de personal, pe care SUPAGL nu stie daca poate sa si le permita la momentul actual.

“Vara asta eu cred ca va fi sacrificata. Noi am venit cu o propunere in Consiliul Local pentru a da drumul accesului la strand, cu un tarif de 5 lei pe zi, de persoana si prin administrarea de catre SUPAGL, strandul sa fie redeschis si in paralel, toata procedura pe care vrea Primaria sa o initieze, pentru intreg complexul cu tot cu alimentatie publica sa se faca in paralel”, a adaugat presedintele PNL, Adrian Tabarac.

Express Your Reaction
Like
Love
Haha
Wow
Sad
Angry