Urmeaza asfaltari in tot orasul! Dragomir: “Ne dorim sa nu mai avem cartiere cu strazi de pamant!”

Urmeaza asfaltari in tot orasul! Dragomir: “Ne dorim sa nu mai avem cartiere cu strazi de pamant!”

 

 

Primarul Brailei a declarat ca lucrarile privind asfaltarea drumurilor din pamant, de pe raza municipiului nu se vor opri in Chercea. Marian Dragomir isi doreste ca in toate cartierele sa se poata circula corespunzator si toate drumurile sa fie asfaltate. In acest sens, administratia locala se afla deja in diferite stadii de licitatie cu firme care sa se ocupe de modernizarea infrastructurii in tot orasul.

Principalele lucrari pe care le vom aborda sunt cele de asfaltare a strazilor, din cartierele cu strazi de pamant. Si vedeti ca lucram acum si in Chercea si pe soseaua Focsani. Urmeaza sa incheiem contractul cu cel care a castigat licitatia pentru Lacu Dulce. La celelalte suntem in diferite faze ale licitatiei, atat la Brailita, Pisc si Vidin, iar documentatia pentru asfaltare in Buzaului, Viziru, Radu Negru, Calarasi IV, a fost deja lansata, este in validare la Agentia Nationala de Achizitii Publice”, a declarat edilul.

Divizia de asfaltari din cadrul Primariei s-a miscat foarte repede in a obtine utilajele necesare, primarul Marian Dragomir fiind incantat de felul in care s-au mobilizat angajatii, astfel incat acestia sa inceapa cat mai repede sa-si desfasoare activitatea.

Ne-am infiintat si am primit toate utilajele la Divia de Asfaltari a Primariei Municipiului Braila, a fost angajat zilele trecute si inginerul sef. Au fost nevoie de 6 concursuri pana am gasit o persoana care sa corespunda cerintelor acestui post. Acum urmeaza sa organizeze licitatia pentru mixturi asfaltice – borduri, astfel incat sa poata si dansii intra la asfaltari in municipiul Braila. Cel mai important lucru este ca toate utilajele au fost deja livrate”, a adaugat primarul Marian Dragomir.

Express Your Reaction
Like
Love
Haha
Wow
Sad
Angry