AUR Brăila l-a întâmpinat pe Moș Crăciun, într-un cadru festiv, alături de colindători! Zeci de copii au primit cadouri!

Conducerea Partidului Alianța pentru Uniunea Românilor l-a ajutat pe Moș Crăciun să împartă cadouri către zeci de copii din rândul familiilor defavorizate din Brăila.

Evenimentul a avut loc la Casa Andrei din municipiul Brăila. Micuții au avut astfel ocazia de vorbi direct cu Moș Crăciun și s-au distrat de minune.

”Fiecare copilaș îl așteaptă pe Moș Crăciun și trebuie să simtă magia Crăciunului, însă sunt copii care doar au auzit de bucuria sărbătorilor. AUR Brăila – Alianța pentru Unirea Românilor  a readus azi zâmbetul pe chipul acestor îngerași, care s-au bucurat de darurile moșului și de magia colindelor. Să dăruim mereu din inimă și să fim mai buni în fiecare zi din an, nu doar de sărbători! UNIȚI, facem fapte de AUR”, a transmis președintele Organizației Oamenilor de Afaceri AUR Brăila, Florin Cîrligea.

Alături de Moș Crăciun a sosit și grupuri de colindători care i-au urat pe micuți și pe părinții acestora pentru un an nou mai bun.