Brăilenii nu vor mai beneficia de reducerea vârstei standard de pensionare cu 2 ani! Anunțul a fost făcut de Florin Cîrligea!

  • Inițial, beneficiarii ar fi fost persoanele care ieșeau la pensie până la data de 31 decembrie 2030

În esență, legea spunea că persoanele care au locuit cel puțin 30 de ani în zonele afectate de poluarea remanentă, pe o rază de 8 km în jurul obiectivului în care s-a aflat situl contaminat, beneficiau de reducerea vârstei standard de pensionare cu 2 ani mai devreme, fără penalizare.

Noua Lege a pensiilor, care va intra în vigoare din septembrie, elimină acest beneficiu. Anunțul a fost făcut de către Florin Cîrligea, președintele Organizației Oamenilor de Afaceri din AUR Brăila.

”Aș vrea ca prin intermediul dumneavoastră să anunț toți brăilenii că, începând din septembrie, vârsta lor de pensionare va crește cu doi ani. De la 1 septembrie, când intră noua Lege a pensiilor, beneficiile pentru Brăila vor fi eliminate. Îi anunț pe toți brăilenii că s-a terminat! Cei care mai pot să beneficieze, să se ducă repede să se pensioneze. Nimeni nu spune lucrul acesta. Toți spun vom mări, vom mări…

Această Lege a pensiilor este un măr otrăvit. Pentru unii este OK, pe moment, dar pe termen îndelungat o să vedeți că și vârsta de pensionare va crește la 67 de ani”, a declarat Florin Cîrligea, președintele Organizației Oamenilor de Afaceri din AUR Brăila.

Express Your Reaction
Like
Love
Haha
Wow
Sad
Angry