Elevii Liceului cu Program Sportiv au vizitat  Adăpostul de Câini din localitatea Unirea!

Săptămâna trecută, elevii din clasa a III-a a Liceului cu Program Sportiv au vizitat Adăpostul de Câini din localitatea Unirea. Copiii s-au jucat cu patrupedele și au învățat lucruri esențiale despre viața animalelor de companie.

Personalul adăpostului i-a informat pe elevi cu privire la responsabilitățile pe care le au cetățenii care își doresc să adopte un câine, dar și despre adopția la distanță.

Adopția este unul din cele mai bune lucruri pe care le puteți face pentru a salva o viață și a ajuta la rezolvarea problemei animalelor fără stăpân. Dacă vreți să adoptați din adăpostul public al municipiului Brăila, va puteți alege viitorul animal de companie de pe pagina de Facebook:  Adapost-Unirea-Braila.

Personalul adăpostului te poate consilia pentru a găsi câinele potrivit pentru tine. Astfel oferi șansa unui patruped de a avea o viață frumoasă, iar tu vei beneficia de un adevărat prieten. Animalele adoptate din adăpost sunt sterilizate, vaccinate antirabic, deparazitate, microcipate și înregistrate în Registrul de Evidență al Câinilor cu Stăpân.

Dacă nu ai un spațiu disponibil dar vrei să salvezi un câine, poți opta pentru adopția la distanță.

Persoanele interesate de adopția unui câine, din adăpostul public al municipiului Brăila, pot obține informații la nr. de tel 0756/467.592, sau la adresa de email secretariat@supagl-primariabraila.ro.

Express Your Reaction
Like
Love
Haha
Wow
Sad
Angry