Etapa a XVII-a din Liga Florilor Mol! Adrian Manole: ”Ne dorim să continuăm șirul victoriilor în Liga Națională și totodată să ne luăm revanșa în fața echipei din Cisnădie”

Pe data de 21 Februarie 2024 este programat meciul dintre Dunărea Brăila și Măgura Cisnădie contând pentru etapa a XVII-a din cadrul Ligii Florilor Mol, retur competițional, sezon 2023/2024. Partida va începe la ora 17:30 și se va juca în Sala Polivalentă din Brăila.

Cei interesați pot urmări scorul și marcatoarele pe pagina Federației Române de Handbal în modulul livescore AICI.

Între anii 2022-2023, cele două echipe au disputat față în față 5 meciuri, două dintre acestea fiind câștigate de echipa brăileană. Ultima întâlnire a avut loc în data de 16.09.2023, la Cisnădie. Partida s-a încheiat la scorul de 35 – 29 pentru echipa cisnădiană.

Înainte de această partidă, Dunărea Brăila ocupă locul 4 cu 37 de puncte în timp ce Măgura Cisnădie se clasează pe locul 8 cu 18 puncte.

Ne dorim să continuăm șirul victoriilor în Liga Națională și totodată să ne luăm revanșa în fața echipei din Cisnădie. Venim după o deplasare încununată cu succes, am câștigat grupa B în competiția europeană EHF European League și moralul este excelent. Așteptăm suporterii alături de noi să ne bucurăm împreună de performanțele echipei

,a declarat președintele HC Dunărea Brăila, Adrian Manole.

După meciurile contând pentru etapa a XVII-a, „Liga Florilor” intră în pauză competițională pentru jocurile echipei naționale în preliminariile Campionatului European.

Prima reprezentativă de handbal feminin a României va juca împotriva Croației în preliminariile Euro 2024, pe 28 februarie la Bistrița și pe 3 martie la Koprivnica. Selecționerul Florentin Pera a anunțat lotul de 18 pentru cele două jocuri, de la Dunărea Brăila fiind convocate Andreea Popa și Corina Lupei.

Biletele se vor pune în vânzare în ziua jocului, începând cu ora 16:00.

Preț bilet: 15 lei

Copiii până în 5 ani: intrare gratuită

Copiii sub 14 ani: 5 lei

* în baza certificatului de naștere (copie), cărții de identitate sau a carnetului de elev.

Următorul meci în campionat pentru Dunărea se va disputa în deplasare, împotriva echipei Rapid București, pe data de 09 Martie 2024. Partida se va juca începand cu ora 17:30 și va fi transmisă în direct de postul de televiziune PRO Arena.

Express Your Reaction
Like
Love
Haha
Wow
Sad
Angry