În atenția cetățenilor români care intenționează să lucreze ca sezonieri în Germania!

Inspectoratul Teritorial de Muncă Brăila aduce la cunoștința cetățenilor, care intenționează să plece în Germania, pentru a munci ca sezonieri, măsurile care sunt impuse de țara gazdă, în contextul pandemiei de Covid-19.

Ministerul Alimentației, Agriculturii și Pădurilor din Bavaria a realizat un film de informare, cu subtitrare în limba română, destinat lucrătorilor sezonieri. În conținutul acestuia sunt descrise noile condiții de muncă și de cazare, cu respectarea restricțiilor în vigoare, precum și noile proceduri introduse în acest context, spune șeful ITM Brăila, Liviu Arhire.

Filmul este publicat și pe site-ul Inspecției Muncii la secțiunea NOUTĂȚI, sub titlul: ”Informații destinate cetățenilor români care intenționează să lucreze ca lucrători sezonieri în Germania”, iar la secțiunea GHIDURI de pe prima pagină, veți găsi numeroase alte materiale informative care au ca scop creșterea nivelului de informare a cetățenilor români care doresc să muncească în statele membre UE/SEE, Elveția și UK în contextul BREXIT.

Express Your Reaction
Like
Love
Haha
Wow
Sad
Angry