Jandarmeria face angajări! Au început înscrierile la școlile postliceale!

Din cele 551 de locuri disponibile în școlile militare de subofițeri de jandarmi, unul ar putea fi al tău! Dacă te-ai hotărât să urmezi o carieră în Jandarmeria Română, te poți înscrie în procesul de recrutare începând cu 2 septembrie până pe 14 septembrie, cel târziu.

Inspectoratul de Jandarmi Județean Brăila recrutează candidați pentru sesiunea de admitere septembrie – octombrie 2021, fiind disponibile următoarele locuri: 288 de locuri la Școala Militară de Subofițeri de Jandarmi „Grigore Alexandru Ghica” Drăgășani și 263 de locuri la Școala Militară de Subofițeri de Jandarmi „Petru Rareș” Fălticeni.

Primul pas este să completezi cererea tip de înscriere în mod lizibil și să o transmiți în format electronic în perioada 2 – 14 septembrie., inclusiv în zilele de sâmbătă și duminică, la adresa de e-mail jandarmeriabraila@jandarmeria-braila.ro. Atenție, însă! Te poți înscrie la o singură școală postliceală.

Vei susține evaluarea psihologică până la data de 20 septembrie 2021, iar dosarul de recrutare îl vei depune până la data de 22 septembrie. Apoi, urmează proba de evaluare a performanței fizice (29 septembrie – 5 octombrie), proba de verificare a cunoștințelor (9 octombrie) și examinarea medicală (11 – 31 octombrie). Până pe 3 noiembrie, vei afla dacă te numeri printre viitori noștri colegi.

Notează-ți adresa site-ului Inspectoratului de Jandarmi Județean Brăila: http://www.jandarmeria-braila.ro/cariera.html (Prima pagină -> Despre instituție -> Organizare -> Carieră). Va trebui să-l accesezi periodic pentru a fi la curent cu noutățile privind concursul de admitere.

Detalii privind procesul de selecție găsești aici: http://www.jandarmeria-braila.ro/files/anunt_recrutare_candidati_pentru_institutiile_de_i.pdf.

Express Your Reaction
Like
Love
Haha
Wow
Sad
Angry