La 20 de ani a imbracat uniforma! Cel mai tanar jandarm din Braila este femeie!

La 20 de ani a imbracat uniforma! Cel mai tanar jandarm din Braila este femeie!

 

 

Sergentul major Nicoleta Neagu are doar 20 de ani. Desi pare o faptura plapanda si poseda o frumusete rapitoare, nu va lasati inselati de aparente. In mai putin de 3 secunde tanara va poate pune la pamant.

Demna si cu un zambet foarte calculat, Nicoleta ne-a marturisit ca visul ei a fost sa imbrace uniforma de jandarm, un vis devenit realitate si care, pana in prezent, nu a dezamagit-o.

“Nu stiam exact care este misiunea unui jandarm, insa m-am interesat foarte mult si mi-a placut. Atunci am zis ca vreau sa fac asta, sa devin jandarm!”, a marturisit zambind Nicoleta Neagu.

Tanara ne-a povestit ca in ciuda aparentelor nu este deloc timida si nici nu se simte descurajata de faptul ca este cea mai tanara femeie din inspectorat. Dimpotriva, Nicoleta se considera norocoasa ca are in preajma ei colegi care sa o ajute si de la care are atat de multe lucruri de invatat.

“Nu mi-am dorit sa stau la birou. Puteam sa-mi aleg alta meserie. Imi doresc ca Braila sa fie un oras in care sa te simti in siguranta, de aceea am ales sa merg pe ordine publica”, a declarat tanarul sergent major.

Nicoleta Neagu a marturisit ca nu intentioneaza sa se opreasca aici. Tanara doreste sa-si continue studiile pentru a putea avansa, iar cariera ei in Jandarmerie sa prinda un contur de care sa fie mandra.

Intrebata daca a participat la actiuni de care sa-i fie frica, sau daca au existat momente in care nu a fost sigura pe ea, Nicoleta a declarat ca cel putin la prima misiune a fost coplesita de emotii, insa din momentul in care a imbracat uniforma, toate acestea s-au spulberat.

Pe viitor, tanara jandarm isi doreste sa-si imbunatateasca conditia fizica si a declarat ca se gandeste serios sa practice un sport care sa o mentina in forma maxima.

 

 

top-shop.ro

 

Express Your Reaction
Like
Love
Haha
Wow
Sad
Angry