Mai mult de 2 braileni pe zi arunca gunoi pe strada!

Mai mult de 2 braileni pe zi arunca gunoi pe strada!

 

 

In ultima sedinta a Consiliului Local, PND-istul Bogdan Botea a venit cu sugestia ca Primaria sa amplaseze pubele in zonele care se stiu a fi spatii neamenajate de depozitare a deseurilor. Acesta considera la Politia Locala duce un razboi pierdut cu cetatenii care, in ciuda amenzilor, continua sa arunce gunoiul la intamplare.

“Nu este mai bine sa amplasati niste pubele, in locurile unde se arunca frecvent gunoiul, ca sa evitam poluarea? Oricate amenzi ati da este inutil, este un razboi pierdut, din punctul meu de vedere. Plasati niste containere, pentru ca altfel se colecteaza din container. Acele deseuri intra in sol si polueaza”, a atras atentia Bogdan Botea.

De cealalta parte, primarul Marian Dragomir considera ca brailenii ar trebui sa invete sa fie civilizati, sa se conformeze si sa arunce deseurile in spatiile special amenajate.

“In unele zone s-au amplasat, dar obligatia noastra, a tuturor este sa ne ducem gunoiul ori la tomberon, ori in ziua in care se face colectarea, ori la inerte. Foarte multi cetateni ai Municipiului Braila care sunt amendati de Politia Locala si sunt, anult trecut au fost peste 2 cetateni pe zi, prinsi in flagrant. Va dati seama care este ritmul de aruncare a gunoiului pe domeniul public. Oamenii acestia trebuie sa inteleaga ca nu le putem amenaja un container la fiecare colt de strada. La un moment dat, ca si in orasele din Europa, trebuie sa ne civilizam! Nu sa avem containere peste tot”, a declarat primarul Brailei, Marian Dragomir.

Express Your Reaction
Like
Love
Haha
Wow
Sad
Angry