Primar cu ”VIZIUNE”! Ganea a dărâmat un părculeț de joacă pentru a construi un monument ciudat! Ce spun locuitorii comunei Galbenu?

Primarul comunei Galbenu, Ganea Nicolae, pune mai mult preț pe istorie decât pe sănătatea și fericirea copiilor din localitatea Sătuc.

În timp ce alți primari se dau peste cap să acceseze fonduri europene pentru a construi centre de agrement, cu parcuri de joacă pentru copii, Ganea a considerat că cetățenii din localitatea Sătuc nu au nevoie de relaxare, iar copiii nu au nevoie de mișcare. Acesta a dărâmat parcul de joacă din localitate iar în locul lui a luat naștere un monument care nu-i ajută cu nimic pe locuitorii comunei.

Bani aruncați pe geam! Cine știe ce firmă trebuia să mănânce de pe urma acestui monument hidos. Nu ne ajută cu nimic! Copiii noștri stau pe telefoane în loc să se joace într-un parc modern”, ne-a sesizat un locuitor al comunei Galbenu, pe adresa redacției.

Oamenii spun că nu au găsit înțelegere din partea primarului, răspunsul edilului fiind de fiecare dată același: proiectul a fost votat de toți consilierii.

”Pe cine reprezintă primarul în consiliul local, dacă de noi nu ascultă? Noi l-am votat pe el, ca el, mai apoi, să voteze în numele nostru. Dacă nu este în stare să ne creeze condiții pentru copii, nici noi nu îl vom mai vota! Sunt și alții care vor să facă treabă. Vedem și noi acum, că avem telefoane, ce fel arată alte comune din Brăila. Galbenu a rămas blocată în timp, de Ganea. Noi facem monumente pentru eroii neamului”, se mai arată în sesizarea primită la redacție.

Mai mult, locuitorii din Sătuc spun că monumentul a început să se degradeze, mai multe plăci de marmură fiind desprinse, punând în pericol siguranța celor care se încumetă să aprindă o lumânare sau să aducă flori la monument. Proiectul se pare că a fost votat în mandatul 2016-2020, consilierii amintindu-și că valoarea lui depășea suma de 5 miliarde de lei.

Privit din față, monumentul pare a fi un trident, astfel că mulți au fost nedumeriți, la început, dacă nu cumva construcția a fost gândită să aducă omagii altor divinități.

Oamenii își amintesc cât de frumos era părculețul, cu foișor, balansoare și băncuțe. Acum, în locul lui, se degradează un monument sinistru.

Express Your Reaction
Like
Love
Haha
Wow
Sad
Angry