Semaforul GROAZEI! Trafic blocat pe ”Gării”, în fiecare dimineață! Șoferii spun că polițiștii mai mult încurcă fluidizarea!

Participanții la trafic au semnalat faptul că în fiecare dimineață, în cursul săptămânii, traficul devine insuportabil pe strada General Eremia Grigorescu, între Bulevardul Dorobanților și Bulevardul Cuza. De vină ar fi semaforul de la intersecția cu B-dul Independenței care, spun șoferii, nu își are rostul.

Mai mult, îngreunarea traficului în această zonă duce la blocarea mai multor intersecții de pe strada General Eremia Grigorescu, cum ar fi: intersecția cu strada Griviței, cu Roșiorilor sau cu Ștefan cel Mare.

”Au pus semafor la Independenței! O prostie, în condițiile în care circulația pe Calea Galați este închisă. Nu circulă niciun autoturism pe B-dul Independenței în această direcție. Și chiar dacă ar circula, au prioritate. Stăm 40 de secunde la acest semafor degeaba!”, a transmis un șofer indignat.

Pe mailul redacției am primit numeroase solicitări pentru deblocarea intersecției străzilor General Eremia Grigorescu cu B-dul Independenței. ”Cireașa de pe tort” a venit la începutul săptămânii, când șoferii au acuzat faptul că nici polițiștii care sunt detașați pentru fluidizarea traficului nu își fac treaba. Într-o zi ploioasă, aceștia ar fi ”dirijat” traficul din mașină.

”Toate intersecțiile de pe Gării erau blocate, iar ei, parcați în față la Bălcescu, stăteau în mașină. Aceeași treabă și la școala 7. Dacă plouă afară nu îi mai vezi în intersecție”, a transmis alt șofer.

Reclamațiile vin în contextul în care pe B-dul Independenței este o singură intersecție semaforizată. Șoferii spun că dacă s-ar fi dorit o fluidizare s-ar fi pus în funcțiune semafoarele de la intersecția cu Școlilor, sau cu Republicii.

Express Your Reaction
Like
Love
Haha
Wow
Sad
Angry