V.V. despre eliminarea taxei pe apa meteorica: “Pai la Braila nu se poate? Acum este si cadru legislativ!”

V.V. despre eliminarea taxei pe apa meteorica: “Pai la Braila nu se poate? Acum este si cadru legislativ!”

 

 

Liberalii braileni asteapta cu interes reactia primarului Marian Dragomir vis-a-vis de faptul ca i s-au dat toate parghiile necesare pentru eliminarea taxei pe apa meteorica. Deputatul Vasile Varga a atras atentia asupra faptului ca aceasta taxare se facea in baza unor date incorecte, din cauza faptului ca meteorologii nu puteau sa spuna cu certitudine care este cantitatea de apa de ploaie care a cazut pe parcursul unei luni, intr-o gospodarie.

“Dupa ce va veni acest text de la promulgare, domnul primar va trebui de indata sa le arate brailenilor ca nu este impotriva ca sa scuteasca populatia, din factura pe care toti o platim, de apa pluviala. Si atunci nu va mai fi niciun fel de problema”(declaratia completa – in video), a declarat deputatul liberal Vasile Varga.

 

 

Deputatul Vasile Varga i-a indemnat pe colegii liberali, din Consiliul Local Municipal, sa refaca proiectul de hotarare privind eliminarea taxei pe apa de ploaie si sa aiba in vedere ca aceasta sa fie introdus cat mai curand pe ordinea de zi.

“Primarul de la Buzau este primar al Partidului Social Democrat. Cum a reusit primarul de la Buzau, prin hotarare de Consiliu Local sa scuteasca populatia din Buzau, sa nu mai plateasca apa pluviala, nu altceva. Cum a reusit Constanta? Cum a reusit Turnu Severin?(…) Pai la Braila nu se poate? Acum este si cadru legislativ!”, a atentionat deputatul liberal Vasile Varga.

Express Your Reaction
Like
Love
Haha
Wow
Sad
Angry