Un MIT lansat pe facebook era sa-i aduca moartea unei scriitoare

Un MIT lansat pe facebook era sa-i aduca moartea unei scriitoare

 

 

MIT: O ambulanta neagra se plimba prin oras si rapeste copii pentru a le lua organele

ADEVAR: In Romania nu au fost inregistrate astfel de cazuri.

Nu e neagra, e alba si nu fura copii, aduce cultura in comunitate. Este o simpla ambulanta casata, folosita intr-un proiect cultural.

“Emotia si ratiunea ne ghideaza comportamentul, iar o decizie emotionala este bine sa fie trecuta prin filtrul ratiunii, chiar si ,,la cald”. Daca ai vazut ceva care ti se pare suspect, suna la numarul 112, venim imediat si clarificam situatia. Ne poti sprijini prin furnizarea cat mai multor informatii care vor fi transmise in timp real, din dispecerat, colegilor care vin la sesizarea pe care ai facut-o. Te rugam sa nu distribui pe retelele de socializare mesaje false. Acestea nu fac altceva decat sa creeze o stare de panica nejustificata pentru orice parinte care isi doreste tot ce-i mai bun pentru copilul sau”, se arata intr-o postare pe pagina de Facebook a Politiei Romane.

Isteria de pe retelele de socializare s-a mutat in strada, motiv pentru care, o scriitoare din Braila a fost agresata in capitala

Scriitoarea Doina Popescu a fost agresata noaptea trecuta, in capitala, de cinci barbati care au presupus ca femeia incearca sa le fure copiii.

“In jurul orei 23.30, femeia a sesizat Politia prin apel 112 despre faptul ca a fost agresata de un grup de barbati, pe o strada din sectorul 1. La fata locului s-au deplasat cu operativitate politistii Sectiei 3, iar din primele verificari s-a stabilit ca femeia, care dormea intr-o autospeciala inscriptionata cu insemne specifice ambulantei, stationata in fata unui imobil de pe raza sectorului 1, a fost lovita de cinci barbati. Politistii i-au identificat pe acestia si i-au condus la sediul Sectiei 3 Politie pentru audieri. Persoana vatamata a primit ingrijiri medicale de specialitate in incinta subunitatii de politie, dar a refuzat transportarea la spital. Cu privire la vehiculul in care dormea victima, s-a stabilit ca este un unul privat, nu apartine sistemului de ambulanta si nu are utilitate medicala”, se arata in comunicatul transmis de Politia Capitalei.

Scriitoare Doina Popescu are un proiect denumit „Ambulanta pentru literatura”. Merge prin tara intr-o ambulanta in care isi expune romanele scrise si ofera autografe.

Express Your Reaction
Like
Love
Haha
Wow
Sad
Angry