Veste buna pentru calatori: s-a anulat GREVA de la Braicar

Veste buna pentru calatori: s-a anulat GREVA de la Braicar

 

 

Conducerea Braicar a anuntat calatorii ca maine vor putea sa circule cu mijloacele de transport in comun, in conditii normale. Din declaratiile directorului societatii, se pare ca instanta de judecata a decis ca greva, planuita de Sindicatul Liber Transloc, nu este legala.

“Maine nu va mai fi greva de avertisment, asa cum era ea anuntata, intre ora 05:00 si 07:00, pentru ca instanta a declarat ca este nelegala. Nu se mai face niciun fel de actiune revendicativa”, a declarat directorul societatii Braicar.

Cornel Sandulescu a precizat pentru Jurnalul de Braila, faptul ca nu vor renunta la discutiile pe care le au cu sindicalistii. Conducerea Braicar sustine ideea de marire a salariilor, insa este de parere ca aceasta marire sa fie realizata pe etape, astfel incat masura sa nu puna in dificultate economica societatea.

“In continuare noi ne exprimam disponibilitatea si am discutat ca impreuna sa gasim solutii sa putem sa rezolvam problemele de natura salariala, ca practic de aici pleaca problema. Insa trebuie sa intelegem cu totii ca majorarile salariale se pot face intr-o perioada, pe etape, pentru ca nu poate nimeni sa faca minuni. Vom continua sa discutam, astfel incat sa ne putem intelege”, a adaugat Sandulescu.

Daca nu se hotarasc asupra deciziei de a semna contractul colectiv de munca, angajatii Braicar isi risca si salariile actuale:“O sa discutam, sa gasim o rezolvare cat mai repede posibil, ca angajatii sa semneze contractul colectiv de munca. Ei trebuie sa isi ia salariile, asa cum sunt ele, la momentul actual, insa trebuie sa isi ia banii”, a declarat Cornel Sandulescu.

Express Your Reaction
Like
Love
Haha
Wow
Sad
Angry