Greva spontana? Mijloacele de transport in comun nu au ajuns in statii

Greva spontana? Mijloacele de transport in comun nu au ajuns in statii

 

 

Calatorii care sperau astazi sa poata circula cu mijloacele de transport in comun, au avut o surpriza neplacuta. Soferii Braicar, nemultumiti de felul in care au decurs negocierile cu societatea, dar si de decizia instantei, care le-a anulat greva de avertisment, au hotarat sa nu mai iasa pe traseu.

Cum era de asteptat, nemultumirile brailenilor s-au mutat din strada, pe Facebook. Aici problema a capatat alta natura, calatorii fiind luati la injuraturi in spatiul public de catre asa-zisi angajati ai societatii.

 

“SOFERII DE LA BRAICAR SUNT LIPSITI DE SCRUPULE!!! FAC O GREVA CARE E DECLARATA ILEGALA DE CATRE INSTANTA, NE INCURCA PE TOTI SA NU PUTEM AJUNGE LA MUNCA, NE INJURA! Am crezut ca au fost cateva cazuri izolate la care am fost martor, dar se pare ca limbajul neadecvat e un obicei la ei. Au trecut la injuraturi si in mediul online fara nici o jena fata de calatorii care platesc bilet. Oameni buni, NU MAI DATI BANI LA SOEFRI! CA II BAGA EI IN BUZUNAR SI DACA VINE CONTROLUL TOT PE VOI VA AMENDEAZA SI EI FAC BURTA MARE SI SE INTREABA DE CE NU ARE SOCIETATEA BANI, EI O FURA!!!!!”, a postat un brailean pe Facebook.

Astfel, conflictul a degenerat, brailenii acuzand faptul ca soferii sunt cei care poarta o mare responsabilitate, in ceea ce priveste transportul in comun.

Vom reveni cu amanunte pe parcursul zilei!

Express Your Reaction
Like
Love
Haha
Wow
Sad
Angry