VIDEO – Procurorul Mircea Ciutac, despre atacul din Music Pub: ”Avem o singură persoană care a folosit cuțit”

VIDEO – Procurorul Mircea Ciutac, despre atacul din Music Pub: ”Avem o singură persoană care a folosit cuțit”

 

 

După ce Dasaev, principalul suspect în atacul de la terasa Music Pub, s-a prezentat de bună voie la Parchet, procurorul Mircea Ciutac a declarat ca pe numele lui Daniel Gabriel Husein exista mandat de aducere. Suspectul a venit însoțit de cei doi avocați, Angelica Ionel și Sorin Ispas, declarând că nu știa de existența vreunui mandat.

”În cauză se efectuează cercetări pentru săvârșirea de tentativă de omor calificat, asupra a două persoane, port și folosire fără drept de obiecte periculoase și tulburarea ordinii și liniștii publice, în sensul că, în noaptea de 15 spre 16 septembrie 2018, o persoană, un brărbat, în clubul Music Pub din Brăila, a purtat asupra sa un cuțit, cu care a și lovit două victime.(…)

Noi nu avem autor. Avem o persoană care s-a predat astăzi, dar pe care nu am audiat-o și nu putem spune că este el. Ieri seara am emis mandatul pe numele lui și astăzi s-a predat. O parte din suspecți au fost identificați. Suspect este o calitate procesuală. Eu nu sunt convins, până nu discut cu el. Dacă s-a predat, bănuiesc că nu degeaba. Nu am stat de vorbă cu el și este prematur să vă spun că el este autorul. Sunt mai multe persoane implicate, avem o singură persoană care a folosit cuțit, după declarațiile martorilor(…) Se efectuează cercetări în vederea identificării tuturor participanților”, a declarat procurorul Mircea Ciutac.

După audieri, procurorul Mircea Ciutac a decis reținerea lui Dasaev pentru 24 de ore, urmând ca mâine să fie adus în fața instanței cu propunere de arestare preventivă.

 

Express Your Reaction
Like
Love
Haha
Wow
Sad
Angry