Dasaev: ”Eu nici n-am avut cuțit. Eu am venit cu nepoata mea, să ne distrăm. Lumea trebuie să înțeleagă că eu am fost victima. Eu am fost bătut!”

Dasaev: ”Eu nici n-am avut cuțit. Eu am venit cu nepoata mea, să ne distrăm. Lumea trebuie să înțeleagă că eu am fost victima. Eu am fost bătut!”

 

 

Încă de la orele dimineții, Gabriel Husein, însoțit de avocații săi s-a prezentat la Parchetul de pe lângă Tribunalul Brăila pentru a vedea ce acuzații i se aduc. La intrarea în sediu, Dasaev a ținut să facă anumite precizări vis-a-vis de evenimentele petrecute în noaptea de sâmbătă spre duminică.

Eu nici n-am avut cuțit. Eu am venit cu nepoata mea, să ne distrăm, după o oră m-am dus la toatetă, ca trebuia să ma duc. Eu nu am avut niciun cuvânt. Altcineva care ar fi intervenit în bătaie, dacă a avut cineva cuțit, se poate verifica pe casete.(…) Eu am fost singur la toaletă. Nu beau, nu fumez, nu mă droghez, am băut un redbull și m-am ridicat să mă duc la toaletă.(…) Ei nu s-au bătut numai cu mine, ei s-au bătut cu mai multe persoane. Ei au deranjat mai multe persoane. Ei poate au interpretat greșit, eu am trecut pe lângă ei sa merg la baie și ei au interpretat altceva.(…) Au sărit patru, cinci sportivi pe mine și eu am ripostat. Nu am avut cuțit. Eu cred că am lovit de 10 ori și în schimb am primit 200, 300 de lovituri. Deci eu am fost cel bătut”, a explicat Gabriel Husein.

Întrebat dacă a fost căutat de Poliție, sau dacă i s-a cerut să se prezinte astăzi la Parchet, Dasaev a mărturisit că a aflat din mass-media acuzațiile care i se aduc. Bărbatul și-a sunat imediat avocata și împreună au decis să vină să vadă despre ce este vorba.

Eu nu am fugit. Eu am stat acasă. Am văzut la televizor, am sunat avocatul, pe mine nu m-a căutat nimeni.(…) La masă eram cu neapoata mea, un prieten și iubita lui. Prietenul meu cred că a stat la masă. Eu am fost singur la toaletă. Nu beau, nu fumez, nu mă droghez, am băut un redbull și m-am ridicat să mă duc la toaletă.(…) Ei nu s-au bătut numai cu mine, ei s-au bătut cu mai multe persoane. Ei au deranjat mai multe persoane. Ei poate au interpretat greșit, eu am trecut pe lângă ei sa merg la baie și ei au interpretat altceva.(…) Au sărit patru, cinci sportivi pe mine și eu am ripostat. Nu am avut cuțit. Eu cred că am lovit de 10 ori și în schimb am primit 200, 300 de lovituri. Deci eu am fost cel bătut”, a declarat Gabriel Husein.

 

 

Dasaev spune că sunat-o a doua zi, după evenimentele de la terasă, pe Angelica Ionel, avocatul său și au stabilit să se prezinte împreună la Parchet pentru a oferi informații despre tot ce s-a petrecut în acea seară. Alături de Dasaev a fost și avocatul Sorin Ispas care a susținut cauza clientului său.

Nu se poate așa ceva, ce se vorbește. Hai să venim să clarificăm lucrurile. Dacă eu sunt vinovat cu ceva arestează-mă.nLumea trebuie să înțeleagă că eu am fost victima. Eu am fost bătut! Să te bați cu patru, cinci oameni, să te lovească din toate părțile, eu doar am vrut să merg la toaletă. Eu nu am fugărit pe nimeni. S-au bătut cu alții, s-au fugarit cu alții, drept dovadă că și alții au intervenit. A fost ceva spontan, nu premeditat”, a adăugat Dasaev.

Înainte de a intra la audieri, Angelica Ionel, avocata lui Gabriel Husein a ținut să atragă atenția asupra faptului ca, în ciuda cazierului impresionant pe care îl deține clientul ei, acesta nu se face obligatoriu vinovat și de evenimentele de terasă.

În situația asta, am decis să venim împreună, pentru a-și spune și punctul lui de vedere. Considerăm că în atacul ăsta nu este vinovat, sau cel puțin, parțial vinovat, pentru că a ripostat, când a fost lovit. Chiar dacă are numele pe care îl are, chiar dacă are un cazier impresionant așa cum a arătat presa, nu este obligatoriu ca el să fi provocat acest scandal. Așa cum a arătat și dumnealui, a fost agresat și a răspuns cum a putut”, a declarat Angelica Ionel.

După audieri, procurorul Mircea Ciutac a decis reținerea lui Dasaev pentru 24 de ore, urmând ca mâine să fie adus în fața instanței cu propunere de arestare preventivă.

Express Your Reaction
Like
Love
Haha
Wow
Sad
Angry