Weekend Pescăresc 2023: Bucurie, caritate și prietenie la Brăila

În mijlocul peisajului pitoresc al orașului Brăila, un eveniment cu totul excepțional se pregătește să adune într-un singur loc oameni de afaceri, membri ai comunității locale și entuziaști ai carității, într-o atmosferă de bucurie și generozitate.

În perioada 22 – 24 Septembrie, Clubul Rotary Brăila a pregătit un program special, plin de activități variate. 

Evenimentul debutează vineri seara, la Palatul Culturii Brăilene, începând cu ora 18:00. Tema serii este “Petrecere anii ’20”, o incursiune în epoca de aur a eleganței și rafinamentului. Este o ocazie unică de a vă îmbrăca în stilul anilor ’20 și de a vă bucura de atmosfera plină de farmec a acelei perioade. Dar punctul culminant al serii este concertul caritabil susținut de Nadia Trohin și Mircea Tiberian, care vă va încânta cu muzică de excepție.

Sâmbătă dimineața, de la ora 10:00, participanții vor avea parte de o experiență unică – o mini croazieră pe Dunăre cu nava Lacu Sărat, ancorată la ștrandul local. O călătorie pitorească pe apă, înconjurată de frumusețea naturii, va pregăti terenul pentru o petrecere pescărească, care va fi animată de un concert live al binecunoscutei formații White Mahala.

Final de Weekend 

Duminică – Micul dejun.

Sumele colectate în cadrul evenimentului au ca scop proiectelor caritabile ?????? ???? ???̆???.

▪ Renovarea acoperișului Palatului Culturii Brăilene – “LYRA”.

▪ Realizarea unui parc senzorial pentru copiii din Centrul Școlar de Educație Incluzivă Brăila

Participare: Vineri – 400 lei/persoană, Sâmbătă – 500 lei/persoană

Te întrebi cum poți face parte din această aventură deosebită? 

E simplu! Înscrie-te https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLSf67jemgPDFRwRIrXCoXxISZfWbxxYfTYuE8XohWA69L_1SGw/viewform

Express Your Reaction
Like
Love
Haha
Wow
Sad
Angry