Atac dur la adresa lui Totolici! Mesajul unui baschetbalist care a dat în judecată clubul!

Atac dur la adresa lui Totolici! Mesajul unui baschetbalist care a dat în judecată clubul!

 

 

Începutul de an nu este deloc favorabil pentru baschetul brăilean. După ce a fost nevoit să se retragă din Ligă, clubul se luptă acum cu procesele înintate de foștii jucători, care nu și-au luat salariile.

Alin Andrieș, în vârstă de 27 de ani, cu peste 130 de partide jucate în Liga Națională de Baschet Masculin, fost ”pirat” la Cuza Sport Brăila, a rupt tăcerea.

După cum, poate unii dintre dumneavoastră știți, am fost jucătorul echipei de baschet CS Cuza Sport Brăila în sezonul 2017-2018, acest sezon culminând cu câștigarea turneului final găzduit de aceasta echipă.

Am plecat de la aceasta echipă deoarece aveam datorii salariale și de bonusuri în valoare de 43.000 lei (aproximativ 9000 euro). Toate adunate în acel sezon.

Dl. Totolici mi-a promis cu mâna pe inimă și cu privirea în ochii mei, înainte de turneul semifinal și final, că nu voi pleca de la Brăila cu datorii. Am plecat și se pare că aceasta a fost doar o metodă de “a mă duce cu zăhărelul ” și a juca în continuare.

Acum două săptămâni echipa de baschet seniori s-a retras din prima ligă. Eu între timp am acționat acest club în judecată deoarece este meritul și banii pentru care eu am muncit. Văzând acest lucru Dl.Totolici m-a făcut cu ou și cu oțet ,victimizându-se și făcându-mă pe mine să mă simt vinovat că îmi cer propriile drepturi.

Acum două zile Dl.Totolici a desființat clubul, lucuru pe care noi îl vorbeam în vestiar că l-ar putea face, pentru a scăpa de datorii. Se pare că acest lucru s-a întâmplat și s-a înființat Cuza Pirates Brăila cu 0 datorii, iar vechile datorii au rămas pe vechiul club, care practic nu mai există.

Aici era vorba doar de mine. Nu mai zic și de ceilalți jucători care au trecut pe la acest club”, a declarat baschetbalistul.

Alin Andrieș a semnat în august cu BC Athletic Constanța. Totodată, Andrieș a fost component al echipei naționale de baschet 3×3 a României, participând la campania FIBA 3×3 World Cup, eveniment desfășurat în Filipine.

 

Express Your Reaction
Like
Love
Haha
Wow
Sad
Angry